?????????????
„Canada din inima mea. Rădăcini româneşti”. Profesorul Vania Atudorei vine la Botoșani!
28 iunie 2017
sme crop
Festivalul de folk Seri Melancolice Eminesciene incepe vineri. Trei zile, trei locatii, trei super artisti in recital!
29 iunie 2017
Vezi tot

(Video) Horia Moculescu, într-un recital de excepție, la Muzeu. Vezi câteva declarații obținute de cei mai mici reporteri!

h moculescu

h moculescRecent, la Botoșani, am avut parte de un recital de excepție al unuia dintre cei mai importanți compozitori de muzică ușoară. Horia Moculescu, cel care a scris pentru o mulțime dintre artiștii mari ai muzicii românești a fost prezent, pe data de 21 iunie, la Muzeul Județean, grație proiectului Botoșani muzical, derulat de Asociația Culturală Vis de Artist.

Compozitorul și-a început recitalul cu câteva melodii acompaniat de copiii și tinerii din grupul coordonat de profesoara Cătălina Constantinovici, după care preț de circa o oră a cântat la pian, dar și cu vocea (una impecabilă!) piese compuse de-a lungul vremii de el, nelipsit nemuritoarea melodie “Salcia”.

A cântat demonstrând o forță și o tinerețe a vocii invers proporțional cu vârsta pe care marele compozitor o are în buletin acum. Noi, reporterii Buzz, l-am abordat bucurându-ne de câteva sfaturi pe care acesta le-a dat copiilor care se apuca de muzică, dar și vitalitatea unui om deosebit.

Un material mai amplu veti putea urmari la Jurnalul copiilor, prima editie din luna iulie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *