LIVE TEXT Botosani-Astra! + concurs inedit la pauza
8 septembrie 2017
images (13)
Ne moare fotbalul? DAUM a fost demis!
11 septembrie 2017
Vezi tot

(Video) Adrian Enache, într-un show de zile mari, la Botoșani

adrian enahce-1

adrian enache-5Prima seară din șirul celor dedicate evenimentului intitulat September Fest s-a încheiat cu concertul susținut de trupa DJ Project venită la Botoșani împreună cu Giulia Anghelescu din Galați de loc. Dar înaintea trupei a cântat Adrian Enache ce a impresionat cu un show debordant, cu mult aplomb, trecând prin genuri muzicale diferite. Știe artistul că la acest tip de festivaluri se găsesc oameni de toate tipurile și facturile: tineri, bătrâni, oameni plecați la muncă în străinătate, dar reveniți în vacanță, acasă, oameni singuri sau cupluri. A cântat pentru toți atât melodii din repertoriul lui cât și din al altor soliști de la noi și de dincolo de granițe.

Artistul reușește să țină publicul în picioare. Oamenii sunt încântați de atmosfera pe care o face, reacționează superb la melodiile propuse că sunt hore, că sunt melodii remixate pe genul clubin’ sau dintre cele slow. Adrian Enache reușește un show total depășind spațiul alocat de organizatori. Ar mai sta, dar nu e ultimul în program. Altfel, la câtă energie a debordat,  la cât aplomb a avut, ar fi depășit demult miezul nopții. După  recitalul susținut de artistul gălățean care aadrian enache-2 recunoscut că Botoșaniul rămâne orașul lui de suflet pentru că aici este fanclubul lui, gardul montat de jandarmerie acoperit de oameni, a început să se vadă.

Odată încheiat recitalul, parte dintre cei prezenți, îngrămădiți în rândurile din față, s-au desprins poate pentru a se întoarce acasă, poate pentru o bere sau un mic la terasele amenajate. Foarte jovial, însă, și după ce a coborât de pe scenă cu publicul care l-a abordat pentru fotografii mai ales, dar și autografe.

Un reportaj mai amplu despre festival veți putea urmări la emisiunea “Jurnalul copiilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *