bogdan caurausu lansare
(Video) Bogdan Cărăușu și-a lansat primul volum de versuri
28 septembrie 2017
expozitie vitrine
(Video) Expoziție cu fotografii din aproape toată Moldova
1 octombrie 2017
Vezi tot

(Galerie foto) Filmări pentru un nou sezon de emisiuni la TeleBuzz.ro. “Dimineața copiilor”, un show cu moderatori de-o schioapă!

marta si alex

O nouă grilă, în curând, aici, pe TeleBuzz.ro. Astăzi, a fost rândul celor mai mici copii-reporteri să dea buzna în studioul mic, dar productiv pentru filmările unei noi ediții a emisiunii “Dimineața copiilor”. Emisiunea se  adresează copiilor cu vârste până în 10 ani  și vine cu provocări, cu surprize, cu rubrici deja îndrăgite.

Îi veți întâlni din nou pe Raul Pricop, pe Iustinian Murariu, pe Ioana Ivaș, pe Iustina Ivașcă, pe Denis Matei, pe Maria Macsim, de data aceasta mult mai pregătiți și mai dornici să vă aducă noutăți care mai de care. Nu lipsesc gazdele noastre simpatice Marta Muraru și Alex Rotaru cu care deja v-ați obișnuit și pe care, sigur, îi iubiți.  Ce mai trebuie să adăugăm este că în spatele camerelor de filmat echipa este formată tot din puști și puștoaice pasionate de munca de televiziune iar asta se simte din dorința lor ca pe platoul de filmare să iasă totul ca la carte. Abia așteptăm să vă invităm la lansare grilei de toamna TeleBuzz.ro!!! Dimineața copiilor, un show vesel și colorat!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *