Vitrinele din parcul Mihai Eminescu găzduiesc o nouă expoziție organziată de  Europe Direct Botoșani, impreună cu Clubul Foto Focus și Asociația Buzzmedia.  Intitulată sugestiva ”Foto-Europa ● Regiuna Nord Est România”, expoziția reunește  fotografii aparținând unor artiști fotografi din Botoșani, dar și din Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău cum ar fi:  Constantin Ciofu, Ciprian Babor, Vlad Lucanu, Ştefan Ionut, Ovidiu Porohniuc, Andrei Florin, Alin Ameiroaie, Cătălin Manolescu, Dragoş Muraru, Florin Aioanei, Ghenadie Cebanu, Iloana Corfu, Laura Manolescu, Liviu Gherman, Marius Bălan, Mihaela Ajităriţi, Mihaela Burlacu, Nicu Apostu, Patricia Caliniuc, Sebastian Ştefan Bahrin.

Expoziția cuprinde imagini realizate în cursul taberelor de creație de la Botoșani cât și imagini reprezentative din județele din care provin autorii.

1 Comment

  1. […] – „Expoziţia Taberei de artă fotografică: Căutându-l pe Eminescu” Ipoteşti-Botoşani 2017, organizată de Clubul Fotografilor FOCUS Botoşani, în parteneriat cu: Memorialul Ipoteşti, Centrul Europe Direct Botoşani și Clubul Fotografilor Iaşi. Vernisajul lucrărilor expuse în galeria de artă de la intrarea în Parcul „Mihai Eminescu” din Botoşani a avut loc duminică, 1 octombrie 2017, de la ora 12. Mai multe detalii puteți citi în postarea de aici și în cea de aici, iar impresii ilustrate de la vernisaj puteți citi în postarea de aici și în cea de aici. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *