Afis Quasar
Ședință a Cenaclului „Quasar” și lansări de carte, la biblioteca județeană
23 noiembrie 2017
images (29)
Victorie! Eurogolul lui Miron aduce victoria pentru Botosani!
24 noiembrie 2017
Vezi tot

(Video) Teatrul românesc de Revistă a rămas fără Doamna lui. Dumnezeu s-o aibă în pace pe Stela Popescu! Puteți urmări un scurt interviu acordat reporterilor Buzz în urmă cu câțiva ani de marea actriță!

stela-popescu

Marea actriță a teatrului de revistă românesc, Stela Popescu, a încetat din viață la venerabila vârstă de 81 de ani. Cunoscută pentru divertismentul tv, pentru minunatele spectacole oferite poublicului la teatru, actrița a demonstrat până în ultima clipă a vieții energie, poftă și pasiune pentru meseria sa.

Copiii-reproteri au cunoscut-o în câteva prezențe ale marii actrițe la Botoșani, iar Paula Alexandra Ifrim a avut ocazia mare de a o intervieva. Actrița venise la Botoșani pentru deschiderea școlii de teatru ce îi poartă numele. Actrița ne-a vorbit despre cât de important este teatrul în viața copiilor și despre câte de mult contează activitatea gazetărească în viața unui adolescent. Adică, se bucurase de preocuparea copiilor -reporteri la Buzz.  Dumnezeu s-o ierte și s-o aibă în pază!

Lumea teatrului nu e doar săracă fără marea Doamnă a lui, dar parcă s-a închis o epocă odată cu plecarea Dincolo a marii Actrițe. Vă imaginați oare revelioane, emisiuni tv fără celebra actriță Stela Popescu și partenerul ei de scenă, Alexandru Arșinel? Teatrul românesc de Revistă rămâne categoric paralizat o bună perioadă fără chipul, fără zâmbetul, fără glumele, fără lumina actriței Stela Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *