Emisiunea “Fapte-n ARTE”: Despre Grafica, un domeniu tot mai interesant pentru tineri
21 decembrie 2017
images (33)
MORUTAN e al stelei! Vezi cand va ajunge la vice-campioana si clauza uriasa fixata de Becali!
21 decembrie 2017
Vezi tot

Elevii Liceului de Artă Ștefan Luchian au adus Crăciunul mai aproape

cor liceul d earta

Miercuri seară, elevii Liceului de Arta Ștefan Luchian din Botoșani au adus sărbătoarea Crăciunului mai aproape. Talente de la mic la mare, cam așa s-ar putea descrie într-o simplă idee spectacolul devenit tradiție pentru elevii și cadrele didactice ale școlii. Au cântat vocal, dar și la diferite instrumente pe care fiecare le studiază la școală, scena Casei de Cultură fiind, miercuri seară, proba lor în fața publicului.

Au arătat  ce au învățat și mai ales cât de mult iubesc ei muzica. Am remarcat pe deja consacratele mici artiste în oraș datorită premiilor obținute la festivalurile locale și naționale, Oana Tăbultoc și Karina Todireanu sau corul și orchestra liceului coordonate de profesoara Izabela Vieriu. Un reportaj mai amplu despre activitatea lor puteți urmări la emisiunea BuzzVIP chiar aici.

A fost o seară în care colindul vocilor armonizate cu instrumentele fabricii de talente cum este liceul de artă ne-a purtat pe aripi de vis și magie. Am mai făcut câțiva pași spre marea sărbătoare.

Mai multe fotografii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *