IMG_3142
Scurtmetrajul “De ce nu iubesc Crăciunul?”
25 decembrie 2017
inima buzz
(Video) Ziarul Buzz a ajuns la numărul 70. Micii reporteri au colorat orașul în galben!
28 decembrie 2017
Vezi tot

Scurtmetrajul “De ce nu iubesc Crăciunul” s-a bucurat de succes. Într-o zi sute de persoane l-au urmărit!

denisa cameaman

17. iasina filmare18. filmareScurtmetrajul intitulat “De ce nu iubesc Crăciunul?” în regia și scenariul Denisei Sandu de 15 ani, în care joacă mai mulți membri ai cercului de jurnalism “Micii reproteri” s-a bucurat de succes. În doar o zi de când a fost lansat pe canalul de youtube Televiziunea Adolescenților, filmul a fost vizionat de peste 500 de oameni, primind și multe aprecieri.

“E important că, deși nu au nicio oră de actorie, au reușit să transmită majoritatea rolul prin replici. E un început. Poate pentru unii o decizie pentru viitor. Tot ce contează e  că astfel de experiență contribuie la dezvoltarea personalității lor. Numai pentru faptul că scapă 15. filmaredin cohorta de timiditate care îi domină, că pierd din trac, că în felul acesta,  câștigă încredere în propria lor persoană, și e un câștig. Că-ți descoperi și niște calități actoricești pe care le poți dezvolta în astfel de proiecte pentru mai tirziu, e altceva, e mai mult. Succes și felicitari tuturor! E un proiect care ne da încredere că putem și altceva aici la acest cerc. Felicitări, Denisa, pentru idee, pentru film! Felicitări tuturor celor implicati!”, a spus coordonatorul cercului de jurnalism Micii reporteri, Ioana Matfeev.

Ilona Dănilă, unul dintre membrii mai vechi ai cercului, pasionată de teatru, ea activând în trupa de teatru antic Katharsis a Colegiului Național A.T. Laurian, cu un premiu chiar pentru rolul Medeea din piesa cu același nume, la un festival internațional de teatru de la Cluj, a spus imediat ce a vizionat scurtmetrajul.

“Felicitări tuturor! Chiar am rămas impresionată. Se vede că ați muncit foarte foarte mult. A ieșit foarte bine! Felicitări Anca, Theona și Paula pentru jocul actoricesc aproape impecabil! Felicitări Iosif pentru încercare!  Sunt foarte foarte mândră de voi! Bravo Denisa pentru scenariu! De cadre nu zic nimic pentru că nu mă pricep”, a spus Ilona Dănilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *