denisa cameaman
Scurtmetrajul “De ce nu iubesc Crăciunul” s-a bucurat de succes. Într-o zi sute de persoane l-au urmărit!
26 decembrie 2017
Emisiunea “Jurnalul copiilor”, editia de final de an
29 decembrie 2017
Vezi tot

(Video) Ziarul Buzz a ajuns la numărul 70. Micii reporteri au colorat orașul în galben!

inima buzz

telebuz28 decembrie 2017. Ultima întâlnire din an pentru micii reporteri ai ziarului Buzz. O întâlnire festivă și foarte galbenă. Ziua în care a apărut numărul 70 al ziarului Buzz. Ca de obicei, copiii-reporteri și-au dat întâlnire cu baloane galbene pe care au scris tot felul de mesaje motivaționale și după ce au format din buzz dariacorpurile lor o inimă mare la monumentul 1907 de lângă parc, au pornit într-un tur galben prin oraș. Au vestit astfel că au ajuns la numărul 70 și au mulțumit autorităților care îi susțin în demersul lor jurnalistic.

Au ajuns la primarul Cătălin Flutur, la președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, dar și la Biblioteca Mihai Eminescu, maternitatea lor, locul unde s-a format cercul de jurnalism.

Au mers la mall, la club Mischa Kids, unde se distribuie ziarul, dar se și filmează emisiuni difuzate pe TeleBuzz.ro.  Au transmis prin acțiunea lor că vor fi în continuare mici reporteri de știri pozitive, de altfel de știri, de noutăți care aduc zâmbetul pe chip.

Mai multe fotografii aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *