leo-grozavu-1
LEO GROZAVU nu mai sta degeaba! Vezi cu cine a semnat cel ce acum un an il palmuia pe GOLOFCA!
6 februarie 2018
eveniment LANSARE OVIDIU SCRIDON BOTOSANI 2018
Lansare de carte si concert acustic OVIDIU SCRIDON
8 februarie 2018
Vezi tot

Inițiere în artele, cultura și filosofia orientală, inclusiv poezia Haiku

AFIS Clubul Sakura Fond Documentar

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” – Botoșani vă propune, începând cu această săptămână, o modalitate inedită de petrecere a timpului liber. Este vorba despre prima întâlnire a Clubului „Sakura”, care vă oferă  inițiere în artele, cultura și filosofia orientală. Prima întrunire a clubului are loc vineri, 9 februarie 2018, ora 14:00, la Secţia “Fondul Documentar Eminescu”, din incinta sediului central al bibliotecii.

Sub îndrumarea coordonatorului prof. Cezar Ciobîcă, un nume de referință în haiku-ul european, participanții vor face cunoștință cu diferite forme ale spiritualității orientale. Bilunar, vă invităm să fiți creativi în clubul „Sakura”, în care veți beneficia de inițiere în haiku și filozofie Zen, practici de percepţie spiritualizată a naturii, plimbări Ginko și arta ceaiului.

Înscrierile la întâlnirile clubului „Sakura” se fac telefonic la nr. 0728177100, persoană de contact, Iulian Moldovanu, sau direct la sediul central al Bibliotecii Județene, înaintea fiecărei întâlniri a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *