TocȘou trăsniT, ep. 5: Cine ne conduce țara?
20 februarie 2018
LIVE text de la evenimentul 7 ani de acasă; Dragoș Pătraru a ajuns la Botoșani, AFLĂ detaliile conferinței în timp real!
23 februarie 2018
Vezi tot

Dragoș Pătraru, astăzi, la Botoșani. Vă așteptăm!

IMG_7084

dragos patraruSala “Mihai Eminescu” a hotelului Rapsodia va găzdui începând cu ora 18.00 o  dezbatere pe teme de actualitate susținută de cunoscutul jurnalist și om de televiziune, Dragoș Pătraru.

Acesta vine la Botoșani în urma unei invitații lansate de membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri” înființat în cadrul Asociației Buzzmedia, cu ocazia celor 7 ani ai ziarului Buzz, publicație scrisă de copii și adolescenți.

Evenimentul se intitulează „7 ani de acasă” și își propune   să ofere copiilor-reporteri, așa cum s-au consacrat în oraș membrii cercului de jurnalism, o paletă largă de modele de calitate în domeniul în care au ales să se inițieze.

Intrarea la eveniment este liberă, drept urmare facem precizarea că accesul în sală se va face cu circa 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului.

În afară de dezbaterea susținută, Dragoș Pătraru va lansa la Botoșani și cartea “Unde nu-i cap, vai de popoare”, cu texte de Dragoș Pătraru și Mihai Radu.

Aici puteti urmări un video realziat de Dragoș Pătraru pe drum spre Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *