PicsArt_03-04-02.28.56
VESTE SOC! Davide Astori, capitanul FIORENTINEI a murit!
4 martie 2018
guliver-2
“Aventurile lui Guliver”, un spectacol fascinant, pentru copii și adulți deopotrivă. De urmărit neapărat!
5 martie 2018
Vezi tot

Festivalul Mărțișor Dorohoian s-a încheiat. Vezi palmaresul ediției!

oana tabultoc

Cea de-a 35-a ediție a Festivalului Mărțișor Dorohoian, s-a încheiat, duminică seară,  cu gala laureaților. Anul acesta, mai puțini concurenți din țară, dar și o promovare slabă unui eveniment de notoritatea festivalului dorohoian. Doar 10 concurenți la categoria 16-29 de ani și 14 la categoria 10-15 ani. La ultima categorie, cea dedicată vocilor mai mature, au fost 4 concurenți din Republica Moldova, toți pe podium, 2 din Botoșani, unul din Dorohoi, unul din Roman și doi din Tîrgu Mureș. Voci necoapte, încă fără stabilitate pe scenă, încă fără experiență marilor festivaluri. La categoria mai mică 5 din Botoșani, unul din Dorohoi, 4 din Roman, 3 din Rep. Moldova și 1 din Bacău. O ediție mai puțin strălucită, mai puțin modernă.

Trei recitaluri sensibile cu trei voci mari ale muzicii ușoare. Sâmbătă a cântat Ileana Șipoteanu, aceasta a acordat și un premiu în memoria compozitorului Dumitru Lupu, iar duminică a fost rândul solistei Carmen Rădulescu. Inițial în programul recitalurilor erau trecute doar cele două plus laureații ediției trecute, grupul Noi doi, însă președintele juriului din acest an, compozitorul și șeful de orchestră Petre Geambașu, a urmat-o în recital pe simpatica și fermecătoarea Carmen Rădulescu. Acesta a avut lipici la publicul dorohoian, mult trecut de prima tinerețe, încântându-l cu  șlagăre românești și internaționale de odinioară.

O cronică mai amplă veți putea citi, însă, în numărul 73 al ziarului Buzz, care va apărea pe 25 martie la locațiile deja cunoscute: magazinul Junior, club Mischa Kids și Alexandria Librării. De asemenea, la Jurnalul copiilor veți putea urmări un interviu cu solista Ileana Șipoteanu, iar la Dimineața copiilor din această lună, un interviu cu Carmen Rădulescu.  Interviul cu Ileana Șipoteanu a fost realizat de Alexandra Ciotir (16 ani), iar cel cu Carmen Rădulescu de Miruna Rusu și Maria Macsim, ambele de 10 ani.

Mia multe fotografii aici si aici

Trofeul: Oana Tăbultoc din Botoșani

Categoria 10-15 ani:

Mențiune: Diana Șubran – Botoșani

Locul III: Andrada Bădărău – Roman

Locul II: Romina Ciocoiu – Roman

Locul I: Ioana Balan – Botoșani

Categoria 16-30 ani:

Premiul de popularitate: Nicolae Ceban – Rep. Moldova

Premiul Dumitru Lupu: Codruța Barariu – Dorohoi

Mențiune: Crina Talpă – Roman

Locul III: Irina Seranficiuc – Rep. Moldova

Locul II: Valeria Vangheli – Rep Moldova

Locul I: Valeri Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *