magazinul-junior
Votăm modelele lunii aprilie! Tu pe cine votezi?
1 aprilie 2018
malina-andreescu
Înscrieri pentru festivalul de folk Seri Melancolice Eminesciene
3 aprilie 2018
Vezi tot

Reporterii Buzz implicați în proiectul ”4/4PentruPrieteni” de la Biblioteca Județeană Botoșani

44 prieteni

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul ”4/4PentruPrieteni” inspirat de gândurile  remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”. Prin acest proiect ne dorim să dedicăm ziua de 4/4/2018 comunității și faptelor bune și să onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani, pe data de 4 aprilie 2018.

SIGLA PAMCu această ocazie, Partidul Albina Muncește, organism înființat să promoveze și să susțină idealurile și valorile redacției Buzz va lansa cenaclul P.A.M. Astfel, pentru că în redacția Buzz sunt foarte mulți copii și tineri cu preocupări literare, se va lansa acest cenaclu, cu scopul de a promova creațiile literare ale copiilor. Lansarea cenaclului se va face printr-o acțiune de povești și scenete de teatru. Activitatea intitulată  “Voluntariat pentru copiii cu tulburări de spectru autist”  va avea un scop nobil, căci micii reporteri ai ziarului Buzz vor colabora în realizarea și nararea poveștilor cu copiii de la Fundația Părinților Copiilor cu Autism din județul autism-heart-59196Botoșani, în vederea integrării sociale a acestora. Adică, unii dintre reporterii Buzz le vor citi din propriile creații urmând ca micuții de la fundația amintită mai sus să le ilustreze, iar alți mici reporteri vor pregăti scenete pe baza unor scenarii pe care chiar ei le-au scris, iar copiii de la aceeași fundație vor fi mici actori în această scenetă. Totul se va desfășura la secția de împrumut carte copii a Bibliotecii Mihai Eminescu, acțiunea fiind organizată de Biblioteca Mihai Eminescu împreună cu Asociația Buzzmedia și Fundația Părinților Copiilor cu Autism din județul Botoșani.

Activitatea vrea să amintească, totodată, că în această săptămână, pe data de 2 aprilie, este marcată  ziua mondilală de sensibilizare faţă de autism, decisă de către Adunarea Generală a ONU, prin Rezoluţia 62/139, adoptată la 18 decembrie 2007.

Intervalul orar:15.00-17.00   

”4/4PentruPrieteni” este un program finanțat de Ambasada Statelor Unite în România și implementat de American Councils for International Education.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *