amfi 10 trupe
Trupele AmFiTeatru 10. Festivalul începe pe 25 aprilie!
16 aprilie 2018
Emisiunea BuzzBall: Punctul 0 al fotbalului românesc
19 aprilie 2018
Vezi tot

Cursuri de IT, Engleză şi Germană la Bibliotecă

AFIS Cursuri IT ENG SI GERM

În următoarele săptămâni,  Biblioteca Județeană “Mihai Eminescu” Botoșani va relua cursurile de IT şi engleză dedicate adulţilor şi seniorilor. Ca o noutate, biblioteca va organiza, la începutul lunii mai, serii de cursuri de învăţare a limbii germane.

Astfel, in perioada 23 – 27 aprilie 2018, la Mediateca de pe Pietonalul Unirii, se vor desfăşura cursurile de IT şi engleză.  Înscrierile pentru ambele cursuri au loc până vineri, 20 aprilie, orele 14:00, la Centrul de Informare Comunitară şi Sala de Lectură, din incinta sediului central al Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” Botoşani (persoane de contact Ioana Popa şi Pîrvan Sabin.) sau la numărul de telefon al instituţiei: 0231 514686, interior: 105.

Cursul de iniţiere în limba germană urmează a se desfăşura în săptămâna 7 – 11 mai, tot la Mediatecă.  Toţi doritorii se pot înscrie la aceleaşi secţii ale bibliotecii, până pe data de 4 mai (persoane de contact Ioana Popa şi Pîrvan Sabin).

Cele 3 cursuri se constituie ca un preambul al BiblioVacanţei, cel mai important proiect al bibliotecii, organizat pe întreaga perioadă a vacanţiei de vară a elevilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *