Emisiunea Antiteze, sezonul 2, aprilie: la care graniță e Botoșaniul?
16 aprilie 2018
AFIS Cursuri IT ENG SI GERM
Cursuri de IT, Engleză şi Germană la Bibliotecă
16 aprilie 2018
Vezi tot

Trupele AmFiTeatru 10. Festivalul începe pe 25 aprilie!

amfi 10 trupe

amfi10 În perioada 25-29 aprilie 2018, la Botoșani, va avea loc cea de-a 10-a ediție a  Festivalului adolescent AmFiTeatru la care s-au înscris 10 trupe de teatru.

ACTING UP București
AD-HOC Pitești
AMPRENTE Brașov
AS București
BIRLIC Fălticeni
BRAINSTORMING București
DRAMA CLUB Botoșani
TRANSPARENCY Bacău
PRAF DE STELE Constanța
YUPPIES Piatra Neamț

 

Festivalul de teatru adolescent AmFiTeatru este organizat de Asociaţia Amfiteatru-2006 Botoșani, Atelierul de teatru al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Botoșani, DAR Association București, în parteneriat cu Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani, Fundația Județeană pentru Tineret, Centrului Naţional de Studii „Mihai Eminescu” – Memorialul Ipoteşti.

Iată care este apelul echipei care organizează evenimentul pentru cei care iubesc munca adolescenților botoșăneni:

Pentru că am ajuns la a 10-a ediție, ne-am propus să mărim durata festivalului cu încă o zi și să acordăm șansa și celei de-a zecea trupe să participe la festival. Astfel, obiectivul principal pe care îl avem în acest moment în vedere este dezvoltarea festivalului prin strângerea de fonduri pentru a reuși să aducem la festival cât mai multe spectacole profesioniste de o calitate cât mai ridicată, să facem accesul liber pentru comunitatea botoșăneană la spectacolele de teatru tânăr din cadrul festivalului și să creăm o publicitate care să se adreseze unui public cât mai larg și din alte orașe ale țării. Totodată, avem în plan să facem și o lansare de carte Andrei Șerban, președintele de onoare al festivalului.

Și, pentru că ținem la trupele participante și la dispoziția lor pe parcursul festivalului, avem în vedere crearea unui welcome pack cât mai divers (tricou AmFi, carnețel AmFi, stickere etc.), introducerea unui workshop de improvizație în program și aducerea unei trupe de muzică la deschiderea AmFiTeatru. Iar nu în ultimul rând, dorim să garantăm și siguranța participanților în locațiile festivalului prin personal calificat de pază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *