filmare
Joaca de-a televiziunea, la sfârșit de săptămână, pe pietonalul Unirii
30 mai 2018
cof
20 de copii din Dorohoi compun melodia orașului alături de Vanotek, Narcotic Sound și Control Room
30 mai 2018
Vezi tot

Voluntar în bibliotecă. Se fac înscrieri pentru programul Bibliovacanța din partea celor care vor să fie voluntari!

europa la bibliotecva

AFIS Voluntari Biblio- vacantaBiblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani demarează înscrierile pentru Corpul de voluntari care va susține cursuri în cadrul ediției  2018 a BiblioVacanței. Ajuns la ediția cu numărul 8, acest proiect a intrat deja în tradiția bibliotecii, cunoscând un succes deosebit la precedentele ediții. Prin multitudinea si varietatea de cursuri pe care le-a oferit, BiblioVacanța a reușit sa satisfacă  nevoia de cultura si petrecere a timpului liber a tuturor participanților. De asemenea, deși este adresat cu prioritate copiilor, proiectul va cuprinde, ca în fiecare an, serii de cursuri destinate adulților și seniorilor.

Într-o primă fază, biblioteca îi invită pe toți doritorii să se înscrie în Corpul de voluntari al  proiectului. Voluntarii vor propune și vor susține cursuri în cadrul BiblioVacanției 2018. Înscrierile pentru Corpul de voluntari și propunerile pentru cursuri se vor realiza în perioada 30 mai – 22 iunie, la Sediul Central al Bibliotecii Județene, Secția Centrul de Informare Comunitară (Calea Națională 64), pe site-ul instituției, www.bibliotecabotosani.ro, precum si la adresa de e-mail biblioteca@bibliotecabotosani.ro.

Înscrierile pentru participarea efectivă la BiblioVacanța 2018 se vor realiza doar după definitivarea listei de cursuri propuse.  Pentru alte informații legate de BiblioVacanța 2018, va invitam sa consultați site-ul www. bibliotecabotosani.ro si afișele pe care le găsiți la secțiile din oraș ale bibliotecii.

Nu ne mai rămâne decât sa va adresam invitația de a petrece împreună o vacanță de vara minunata la bibliotecă, în cadrul unei noi ediții a proiectului BiblioVacanța.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *