zerowaste
Liceul cu Program Sportiv, premiat la “Școala Zero Waste”
5 iunie 2018
01. zilele mihai eminescu-1
Expoziție tematică dedicată lui Eminescu la Galeriile de artă Ștefan Luchian
6 iunie 2018
Vezi tot

Maestrul Sabin Păutza, oaspetele bibliotecii

Afis Ofranda copiilor lumii Lb straine

Într-o lună în care dragostea pentru cei mici se întrepătrunde cu respectul pentru personalitățile culturale ale neamului românesc, Biblioteca Județeană ”Mihai Eminescu” Botoșani, în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiționale,  vă invită la un eveniment deosebit, menit a celebra excelența. Este vorba de o noua întâlnire cu Maestrul Sabin Păutza, cunoscut compozitor, doctor în muzică şi profesor universitar, cu o carieră prodigioasă în România, dar şi peste hotare.

Punctul central al manifestării intitulate ”Ofrandă…copiilor lumii”,  îl va reprezenta lansarea volumului ”Sabin Păutza – Maestrul”, semnat de Daniela Caraman Fotea, membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Cartea prezintă biografia si opera lui Sabin Păutza, dar și instantanee foto din viața acestuia.  În încheiere, publicul va fi invitat la proiecția filmului ”Secvențe din concertele maestrului”

Gazdă a evenimentului organizat vineri, 8 iunie, la Biblioteca de Limbi Străine (Pietonalul Unirii), va fi Mirel Azamfirei. Colaboratori ai activității sunt elevi ai Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, coord. prof. Cătălina Șobachi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *