paul vieru
Mobilizare pentru ziua curățeniei la Botoșani
27 iunie 2018
sme
Festivalul “Seri Melancolice Eminesciene”, săptămâna viitoare, la Ipotești
28 iunie 2018
Vezi tot

Facefood lansează o nouă provocare clienților săi. Aceasta se pliază pe legea care interzice pungile de plastic de la 1 iulie!

ff

Așa cum v-am anunțat din numărul 76 al ziarului Buzz, de la 1 iulie, pungile de plastic vor fi interzise la cumpărături. Sunt deja unii agenți economici care  au lansat provocări botoșănenilor, pentru a-i obișnui să folosească pungi de hârtie sau de pânză. Facefood, localul cel mai îndrăgit de adolescenții botoșăneni, s-a pliat pe această idee.

Francesco Magaldi, italianul căruia îi aparține acest local, a lansat o provocare tinerilor pe rețelele de socializare. ” Știi pungile de hârtie unde punem bunătățile la pachet? Vreau de acum să fie citatele tale puse acolo. Ce zici nu ar fi drăguț? Citatul trebuie să aibă ca temă principală Facefood. Vor fi alese 25 de citate. Va apărea citatul tău. Bineînțeles, și semnătura ta.”, acesta este mesajul pe care Francesco l-a transmis.

Tot el a adăugat că deja au fost primite primele citate. Primul primit care va fi  pe una dintre pungile de hârtie este În a opta zi Dumnezeu a creat cafeaua din Facefood. Facefood folosea și înainte pungi de hârtie pentru împachetarea cafelelor, dar această provocare poate să-i determine pe tinerii să utilizeze mai mult pungile reciclabile. Pungile de plastic, interzise în comerț de la 1 iulie, sunt  considerate deșeuri care poluează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *