bibliovacanta-3
Noi cursuri la “Biblio-Vacanța”. Voluntarii s-au întâlnit, astăzi, la Bibliotecă!
27 iunie 2018
ff
Facefood lansează o nouă provocare clienților săi. Aceasta se pliază pe legea care interzice pungile de plastic de la 1 iulie!
27 iunie 2018
Vezi tot

Mobilizare pentru ziua curățeniei la Botoșani

paul vieru

Paul Vieru, coordonatorul judetean al campaniei Let`s do it Romania, a făcut un apel, la începutul acestei săptămâni în ședința Colegiului Prefectural în fața zecilor de primari și șefi de instituții prezenți.

 Let`s do it România este cea mai mare mișcare socială din România cu peste 1.400.000 de voluntari verificați în șapte ani de activitate. Reprezentanții din Botoșani au implicat în cei șapte ani peste 70.000 de voluntari. S-au colectat 50.000 de saci de deșeuri din care 20.000 reciclabili. Toate aceste cantități nu ar fi fost posibile fără implicarea autorităților locale. , fără aportul dv nu realizăm aceste ținte. Anul acesta, Let`s do it România se va desfășura și, global, fiind implicate 153 de țări și va avea loc pe 15 septembrie 2018. Este o cifră mare, este o cifră greu de atins, însă ne trebuie colaborarea tuturor instituțiilor, tuturor voluntarilor pentru a putea atinge această țintă. De aceea vă rugăm să ne sprijiniți în crearea unei echipe comune formată din reprezentanți ai instituțiilor și autorităților locale care să organizeze și să coordoneze desfășurarea activității  acestei zile de 15 septembrie 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *