cine globe
Un nou film din universul Marvel a ajuns la Cine Globe! Vezi programul 29 iunie-5 iulie!
28 iunie 2018
bruxelles
Educaţia rutieră din România, apreciată de Comisia Europeană. Totuși, sunt foarte mulți șoferi care nu conștientizează riscul folosirii rețelelor de socializare la volan!
29 iunie 2018
Vezi tot

Muzică și poezie de suflet la Bibliotecă. Recital: Ovidiu Scridon

scridon

scridonAflat într-un prelungit turneu de promovare, cantautorul Ovidiu Scridon poposește și la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” din Botoșani. Un om de o sensibilitate remarcabilă, o voce deosebit de frumoasă în peisajul muzicii folk contemporane, Ovidiu Scridon manifestă și anumite abilități poetice. Scriindu-și de multe ori inclusiv textele pieselor pe care le compune și interpretează a adunat în timp material pentru trei volume de
poezii.

Marți, 3 iulie, începând cu ora 18.00, în atmosfera specială a Secția de limbi străine a bibliotecii județene (str. Unirii nr. 10, la etaj) veți putea lua contact cu poeziile cuprinse in cel de-al treilea volum al lui, intitulat: „Tu ce-ai făcut astăzi” și care va fi lansat în Botoșani la acest eveniment.

Întâlnirea de marți seară se dorește a fi una de suflet și va fi presărată cu numeroase momente muzicale. De aceea invităm să se nutrească din emoțiile acestui eveniment pe toți cei înzestrați cu suflete sensibile și deschise
către frumos, către emoție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

interviu-ÎNSCRIERI Școala de jurnalism Buzz

Nume

Prenume

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Vârsta (obligatoriu)

Mesaj

*Toate campurile sunt obligatorii

Prin prezentul formular, declar că sunt de acord cu regulamentul școlii de jurnalism Buzz, precum și
cu tariful pentru modul de 6 luni, în sumă de 250 lei/lună.

Modulul de curs are o durată de 6 luni, tariful fiind de 250 lei/lună. Taxa de înscriere este de 30 lei, fiecare cursant primind la înscriere manualul de jurnalism pentru copii și adolescenți. 

Vom constitui grupe de dimineață și după-masă

Detalii la telefon 0722.246.257