talida
Expoziție de pictură la Iulius Mall în Iași aparținând unei profesoare din Botoșani
3 iulie 2018
ldir
Reporterii Buzz, voluntari în campania Let’s Do It, Romania!. Ei vor constitui stafful campaniei, anul acesta, la Boto;ani!
5 iulie 2018
Vezi tot

Ce nu fac asociațiile de proprietari, fac copiii săraci! Loc de joacă de la marginea orașului, făcut lună în câteva ore!

1

2Proiectul intitulat “Scoala de vară- grupuri de risc și servicii sociale de suport”,   al Asociatiei H.A.P.P.Y., realizat cu sprijinul Municipiului Botosani și al Consiliului local Botosani, despre care vă vorbim, în curând, la emisiunea “Jurnalul copiilor”, a început cu o activitate inedită, interesantă chiar în care au fost implicați cei 30 de copii beneficiari ai proiectului 5și părinții acestora. Aceștia  au curățat parcul de joacă din apropierea cimitirului Pacea care, așa cum menționează și ei, era foarte murdar.

“Astăzi, copiii cu părinții lor au lucrat împreună pentru a curăța ceea ce ar trebui să fie un loc de joacă pentru cei mici. În realitate, însă, se prezintă ca o grămadă de pietriș amestecată cu coji de semințe, țigări, diferite resturi, dar si drept toaleta pentru animalele fără stăpân! Noi zicem ca a fost o zi frumoasa si cu folos pentru beneficiarii noștri ❤ Puterea exemplului – impreuna facem lucruri frumoase pentru comunitatea în care trăim”.

Sarcina de a curața locurile de joacă și de a le întreține aparține asociațiilor de proprietari în raza cărora sunt. Cum s-a ajuns ca parcul din apropierea cimitirului să fie în această situație, rămâne o întrebare la care asociația care îl are în grijă trebuie să răspundă. Sau poate că nici măcar nu îi interesează.

Proiectul Asociației Happy este o premieră pentru Botoșani având în vedere că școala de vară se adresează copiilor proveniți din familii sărace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *