magazinul-junior
Câștigătorii lunii iulie la rubrica de modă FashionJUNIOR
9 iulie 2018
patrula de reciclare bibliovacanta
Patrula de Reciclare a cercului de jurnalism “Micii Reporteri”, din nou în acțiune
9 iulie 2018
Vezi tot

Patru elevi din județul Botoșani au terminat bacalaureatul cu 10.00 pe linie. Daria Ichim, una dintre cele mai active reporterițe Buzz, printre acestea!

daria ichim acm

seicaru si dariadaria si clara

Patru elevi din Botoșani care au terminat liceul anul acesta au obținut media 10.00 la Bacalaureat în urma contestațiilor. Este vorba despre trei eleve de la Dorohoi, de la Liceul Regina Maria, respectiv Flavia Roxana Ghicioc, Alexandru Andrei Hrițcu și Bianca Strețeanu și Daria Ichim de la Colegiul A.T. Laurian.

Daria, fosta noastră colegă de la ziarul Buzz, una dintre cele mai active reporterițe Buzz în anii de început ai ziarului, a obținut inițial media generală 9.96, primind doar 9,9 la Logică. După contestații, Daria a fost notată cu 10.00, astfel încât a mărit numărul absolvenților de Bacalaureat cu 10 pe linie.

Daria Ichim a fost admisă la facultatea de limbi moderne aplicate din Cluj, ea dorindu-și de la o vârstă fragedă să studieze limbile străine. Tânăra a  făcut și voluntariat la BiblioVacanța predând atât cursul Micii reporteri, cât și limba germană. Ca reporter Buzz, Daria s-a remarcat ca un copil extrem de activ, mereu cu articole publicate în ziar, cu apariții la televiziunile locale, a realizat o sumedenie de interviuri cu personalități culturale. Unul dintre ultmele interviuri realizate de Daria Ichim la ziarul Buzz a fost cu scriitorul Dan Lungu.daria ichim model


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *