daria ichim acm
Patru elevi din județul Botoșani au terminat bacalaureatul cu 10.00 pe linie. Daria Ichim, una dintre cele mai active reporterițe Buzz, printre acestea!
9 iulie 2018
copii buzz
Zeci de copii la Școala de vară de la Biserica Vovidenia
10 iulie 2018
Vezi tot

Patrula de Reciclare a cercului de jurnalism “Micii Reporteri”, din nou în acțiune

patrula de reciclare bibliovacanta

patrula de reciclare bibliovacantaPrima întâlnire a micilor reporteri cu noii cursanți de la clubul “Micii reporteri” din cadrul programului „BiblioVacanța” al Bibliotecii „Mihai Eminescu” a fost plină de surprize.

Voluntarii, adică cei care care vor preda cursul de jurnalism pentru copii în această vară, au lansat un concurs  în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec și programul Patrula de Reciclare.

Cursanții au primit cutiuțe colorate în care, toată vara, vor aduna baterii consumate urmând ca cel care strânge cele mai multe baterii să primească un premiu.

patrula de reciclare bibliovacanta patrula de reciclare-3Pe de altă parte, campania de conștientizare privind riscul aruncării la întâmplare a deșeurilor electrice ce cuprinde și acest concurs, îi va mobiliza pe membrii cercului de jurnalism „Micii reporteri” într-o acțiune de informare a populației în ceea ce privește poluarea pe care o fac aceste deșeuri.

Botoșănenii pot susține Patrula de Reciclare a cercului de jurnalism „Micii Reporteri”, contactându-i la adresa de email contact@telebuzz.ro sau la telefon 0722246257.

Anul trecut, membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri” au organizat o campanie similară în urma căreia au strâns circa trei tone de deșeuri electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *