copii buzz
Zeci de copii la Școala de vară de la Biserica Vovidenia
10 iulie 2018
poza meditatii
Meditații gratuite pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat
11 iulie 2018
Vezi tot

Facefood vine cu o nouă provocare. Află cum poți fi parte din familia Facefood!

facefood

ff tricou-1Facefood, cel mai îndrăgit local din Botoșani, lansează o provocare nouă tinerilor din Botoșani. Tricourile ce  pot fi procurate în curând chiar din Facefood. Pentru cei care iubesc Facefood va fi chiar o mândrie să poarte tricourile cu sigla localului, cu inimi dar și cu pisica Nara, îndrăgită de toți tinerii ce pășesc zi de zi în acest local. Asta dupa ce tot aici clienții au fost provocați de Francesco Magaldi, patronul localului, de a scrie citate pentru a le posta pe pungile de ambalat.

Facefood caută acum barman și ospatar pentru localul din strada Cuza Vodă iar una dintre condițiile principale este ca posibilul viitor angajat să fie major.

Ce mai oferim este un program absolut omenesc, făcut ff tricou-2de 5 zile pe săptămână la câte cu 8 ore pe zi și 2 zile libere. Nu depășești de 176 de ore pe luna, iar dacă asta se întâmplă (rar), vei fi plătit conform legii. Îți mai oferim tichete de masă, concediu plătit, si bineînțeles carte de muncă din prima. Deci salariul tău  NU este minimul pe economie și în funcție de experiență 
pe care o ai el va crește pana și la 2000 de lei dacă meriți. O experiență pe care, o vei capătă la noi.
Și, cel mai important, îți oferim respect, încredere și libertatea. Îți poți schimba turele cu colegii tai asa cum ai nevoie, colegii fantastici. Ce caut?

Un om ambițios dar și umil, un om interesat și pasionat de acest domeniu… Un om care iubitor de Facefood!

💙Bineînțeles nu elevi, și nu minori.

se arată într-o postare făcută de Facefood pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *