facefood
Facefood vine cu o nouă provocare. Află cum poți fi parte din familia Facefood!
11 iulie 2018
scoala de vara -2
Creativitate și bucurie la Școala de vară a Bisericii Vovidenia
11 iulie 2018
Vezi tot

Meditații gratuite pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat

poza meditatii

Mai mulți profesori din Botoșani s-au arătat interesați să ofere gratuit meditații pentru absolvenții de liceu care nu au reușit să ia bacalaureatul din prima sesiune. Profesoara Ada Macovei, fost inspector școlar general, este cea care a lansat ideea, pentru ca cei care nu au reușit să obțină note de trecere la examenul maturității să nu renunțe la visul lor de a urma o posibilă facultate. “Va rog sa nu renuntati! Astept mesaj privat de la cei care vor, totusi, să ia Bacalaureatul, anul acesta și s-au inscris pentru sesiunea din august. Se poate!”, spune Ada Macovei, profesor.

Înscrierea candidaților la Bacalaureat, sesiunea a II-a se face în perioada 10-13 iulie, urmând ca în perioada 20 august-1 septembrie să se desfășoare probele examenului.

Pentru a beneficia de meditații gratuite, cei interesați vor trimite un mesaj privat pe Facebook către profesoara Ada Macovei. “Deocamdată constituim grupele, pe urmă îi punem în contact cu profesorii. Cine e interesat, va trebui să-trimită mesaj privat cu numele și disciplina”, spune Ada Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *