lucia
Descoperind tradițiile țării, împreună cu părinții: Muzeul ouălor de la Moldovița
26 august 2018
atelierele filit
Atelierele FILIT pentru traducători 2018 la Ipotești
30 august 2018
Vezi tot

Televiziunea Adolescenților a intrat în vacanța. Copiii-reporteri se pregătesc pentru un nou sezon!

tabara -1

Poate vă întrebați de ce nu s-au mai realizat emisiuni pe Televiziunea Adolescenților TeleBuzz.ro. Ei bine, TeleBuzz.ro a luat o scurtă vacanță până în luna octombrie, în afară de „Jurnalul Copiilor”,  care va fi în continuare difuzată, fiincă aceasta este o emisiune  de știri.

Iar emisiunea ,,Descoperim Județul” realizată de Alexandra Ciotir (17 ani) se va transforma într-o rubrică a emisiunii ,,Jurnalul Copiilor “.

Celelalte emisiunii, și anume  ,,Antiteze “, ,,Tendințe”, ,,Buzz Ball “, ,,Dimineața copiilor”, ,,Fapte-n ARTE”, ,,Buzz VIP”și  ,,TocȘou Trăsnit “ vor începe în luna octombrie.

Copiii care realizează aceste emisiuni pregătesc idei noi pentru a îmbunătăți conținutul editorial al emisiunilor. Ei au stat de vorbă în tabăra de jurnalism „Ai Noștri Tineri” cu trainerii, dar și cu Cătălina Biholar, directorul televiziunii Intermedia Suceava pentru a vedea ce pot să aducă nou și interesant, pe placul tinerilor din Botoșani.

Dar,  apropo de tabără, să nu uităm că o ediție a emisiunilor ,,Jurnalul Copiilor “, ,,Buzz VIP “ și ,, Antiteze”, s-au filmat în perioada 8-12 August, la Șoldănești. Emisiunea Antiteze deja ați urmărit-o, iar BuzzVIP și Jurnalul copiilor, în curând.

Autor: Alesia Țurcanu, 11 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *