print01Afisfamregalasimareaunire1918.cdr
Familia Regală şi Marea Unire din 1918, la Memorialul Ipotești
12 septembrie 2018
IMG_20180913_195401
Primăria Botoșani premiază voluntarii ”Let’s Do It, Romania!”
13 septembrie 2018
Vezi tot

Colectare selectivă în campania “Let’s Do It, Romania!”

logo

Botoșănenii sunt invitați, cu mic, cu mare, sâmbătă, începând cu ora 9.00 la marea curățenie organizată în cadrul campaniei “Let’s Do It, Romania!”, cea mai  ambițioasă mișcare civică din istorie.  Obiectivul numărul 1 al campaniei de anul acesta este ca într-o singură zi, în toată țara, să iasă la curățenie UN MILION de voluntari. Asta înseamnă cel puțin 20.000 de voluntari la nivelul  județului Botoșani.

Trebuie precizat că pentru prima dată de când se organizează campania “Let’s Do It, Romania!”, colectarea deșeurilor de către voluntari se va face selectiv. Voluntarii vor ridica, sâmbătă dimineață, de la Garda de Mediu Botoșani (Calea Națională) precum și de la Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani (Bulevardul Mihai Eminescu) saci și mănuși în funcție de numărul grupului din care fac parte.

Colectarea se va face în saci diferiți în funcție de tipul deșeurilor după cum urmează: hârtie, plastic, aluminiu. Odată terminată zona, liderul desemnat al grupului de voluntari va comunica numărul sacilor colectați, zona și numărul voluntarilor prezenți.

În județul Botoșani, ediția 2018 „Let’s Do It, Romania este posibilă datorită implicării active a Instituției Prefectulu și a structurilor locale aparținând Ministerelor Mediului, Educației Naționale, Apelor și Pădurilor, Turismului, Afacerilor Externe, Apărării Naționale, alături de Primăria Botoșani, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România. Partenerul principal al campaniei este Kaufland România, alți parteneri fiind S.C Admir S.R.L., asociațiile Buzzmedia, Papucul Doamnei, Optim și Centrul Europe Direct din Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *