GAFTO
PREMIILE CULTURALE ,,STEAUA NORDULUI” 2018.
15 septembrie 2018
spectacol
Spectacolul “Zeul măcelului”, unul despre familie, sensibil și amuzant, bine jucat
17 septembrie 2018
Vezi tot

Ridicăm standardele. Școala de jurnalism BUZZ, rampa către redacția copiilor și adolescenților din Botoșani. Redacția Buzz.

3

Ridicam standardele. Școala de jurnalism  Buzz e mai mult decât ceea ce am oferit pana acum în 7 ani.  În 7 ani am muncit mult, am construit, am învățat unii de la alții. Copiii mi-au “desenat” lumea lor în asa fel încât s-o înțeleg. Eu le am oferit din experiența anilor mei de jurnalism. Ani care mi-au demonstrat ca jurnalismul e mai mult decât o profesie. E ceea ce se numește dezvoltare personală.

Înveți să te descurci. Înveți sa fii tu. Înveți să scrii. Înveți să discuți cu oamenii. Înveți că oamenii sunt diferiți. Înveți din experiențe. Înveți să faci alegeri. Înveți să judeci corect. Înveți să analizezi lucrurile. Înveți să ai o gândire critică. Înveți să ai curaj. Înveți să lupți. Înveți să vorbești. Despre asta este Buzz, iar odată cu școala de jurnalism Buzz, lucrurile se schimbă. Se schimba serios și puternic.

Înscrierile se vor face o dată pe an, va exista un modul de cursuri ce reprezintă chintesenta unui jurnalist. Un modul de cursuri pe o perioada de 6 luni, iar cei mai buni vor merge mai departe, vor fi următorii reporteri. Miza școlii de jurnalism Buzz,  va fi redacția Buzz.

În calitate de cursant al școlii, însă copiii și adolescenții vor beneficia de un ecuson de practicant cu care vor avea acces în culisele evenimentelor, orele de teorie vor fi armonizate cu foarte multă practică, vor fi create întâlniri de studiu,  de socializare cu reporterii redacției, se va învață distractiv.

Ridicam standardele. Acesta e motivul Școlii de jurnalism Buzz. Vrem sa oferim mai mult pentru educația copiilor din Botoșani. Cursurile vor fi predate de lectori specializați pe domenii, vom avea parteneri puternici, de prestigiu. Modulul de curs este format din curs de jurnalism,  de comunicare și dicție, de inițiere în tehnici de filmat și fotografiat, curs de limba engleză pentru nivel mediu și începător, curs de Relații Publice și marketing și ateliere creative și educative. Modul de curs va fi pe o perioadă de 6 luni, urmând ca cei mai buni să intre în redacția Buzz având chiar o specialitate (fotograf, cameraman, reporter, documentarist, corector, PR etc). În redacția Buzz munca este a copiilor și a adolescenților. Buzz înseamnă EDUCAȚIE.

Școala de jurnalism Buzz este  adresată tuturor, dar doar cei motivați, cei cu talent, cei interesați, cei activi, cei puternici, cei mai harnici, cei care vor da mai mult de la ei, vor fi aleși. Ești Buzz, ești altfel. #faracompromisuri #ridicam standardele #SJB #educatie Buzz=Educație. Hai în echipa noastră! Completează formularul pe care îl găsești aici și trimite-l pe email la scoaladejurnalismbuzz@gmail.com.

6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *