CSM Botosani isi va prezenta lotul.
18 septembrie 2018
cine globe
Program Cine Globe 21 – 27 septembrie
20 septembrie 2018
Vezi tot

O profesoară solicită municipalității coșuri de gunoi în curtea liceului. Tinerii vin la fumat și lasă mucurile alandala!

FB_IMG_1537291836624

FB_IMG_1537291839937O profesoară din Botoșani trage un semnal de alarma cu privire la comportamentul necivilizat al elevilor. Florentina Dănilă, profesor la ciclul primar la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, arată prin câteva imagine postate pe Facebook dezastrul din curtea liceului la care preda și asta fix la doar 3 zile după marea curățenie din 15 septembrie.

FB_IMG_1537291836624

Mucuri de țigară, pahare de plastic, hârtii sunt aruncate peste tot într-o dezordine totală. “Cam asta e realitatea la două zile după marea acţiune de ecologizare! Spaţiul dintre sala de sport şi Liceul Pedagogic corpul B! Asta văd copiii noştri din clasă! Şi nu numai atât! Norocul nostru şi al lor că geamurile sunt aşezate destul de sus şi ei încă sunt mici. Cine foloseşte acest spaţiu? Tinerii liceeni care vin aici la fumat, aici chiulesc de la ore, mai beau câte ceva, beau cafeaua şi…multe altele! Tinerii de la care noi avem aşteptări! Tinerii care îşi doresc o ţară ca afară, dar dacă se poate să pice din cer totul! Din păcate aici profesorii sunt neputincioşi. Ce să facă? Să lase clasele şi să patruleze pe spaţiul public?! Educaţia se face în primul rând în familie. Până nu vom conştientiza toţi că spaţiul Pub înlic este al nostru şi toţi trebuie să contribuim la înfrumuseţarea sa şi la menţinerea curăţeniei, acţiunile desfăşurate în cadrul unor proiecte de ecologizare nu prea au mare eficienţă. Comportamentul civilizat se formează din copilărie. Familia este prima care pune temelia acestui comportament. Şcoala…completează!”. 

FB_IMG_1537291828795

Cunoscutul profesor spera ca municipalitatea să monteze câteva coșuri de gunoi. “Poate totuşi Primăria Botoşani va lua măsuri ca în acest spaţiu să se fixeze câteva coşuri de gunoi. Nu există niciun spaţiu amenajat pentru gunoi, pentru mucurile de ţigări”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *