carte sanda nicola
Sanda Nicola a lansat la Botoșani prima sa carte “Carte de identitate”
3 octombrie 2018
CSM Botosani-CNOT Brasov LIVE
6 octombrie 2018
Vezi tot

Spectacol muzical, de ziua Educației și a muzicii la Liceul de Artă “Ștefan Luchian”

patric petrescu

teodora grumezaLiceul de Artă “Ștefan Luchian” a găzduit în sala George Holca un spectacol deosebit dedicat zilei Educației și zilei internaționale a muzicii.

Elevii talentați ai liceului și-au dat încă o dată proba talentului  muzical.  Patric Petrescu a cântat la vioară, Gabriel Șobachi a reușit să țină piept contrabasului, un instrument aproape cât înălțimea lui, Teodora Grumeza a urmat ridicând totodată și vârsta participanților. Tânăra, elevă în clasa a VII-a, a cântat la vioară, iar Simida Pascariu, elevă în ultimul an de liceu, a demonstrat vocal potențialul pe care îl are.

simida pascariuAu fost momente sensibile, de rafinament, dar și muzică populară prin care atât elevii cât și cadrele didactice au încercat să arate munca de șlefuire a talentelor existente în școală.

Spectacolul Ars Musicae s-a aflat la la ediția a VIII-a și s-a bucurat de sprijinul Europe Direct Botoșani. Copiii au fost recompensați la final cu dulciuri și diplome pentru evoluțiile lor.

 

 

Un reportaj de la fața locului, cu impresii de la participanți sau organizatori, dar și momentele muzicale deosebite, în curând, la emisiunea “Fapte-n ARTE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *