europe direct-3
”Şcoala altfel” la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” din Botoșani
18 octombrie 2018
animale
Copii care iubesc și ajută animalele fără stăpân
23 octombrie 2018
Vezi tot

Emoție și curiozitate maximă la premiera scurtmetrajului “Rămâi”

ramai-1

secventa filmMulte emoții, multă bucurie și curiozitate maximă. Cam așa s-ar putea descrie în câteva cuvinte seara de joi, când micii reproteri ai orașului au participat la premiera scurtmetrajului Rămâi după scenariul tinerei Paula Alexandra Ifrim (16 ani), în regia tinerei Denisa Sandu (16 ani) care a avut-o ca asistent de regie pe Ilona Dănilă (17 ani).

Cu mic, cu mare, copiii și-au îndreptat pașii spre Cine Globe, acolo unde sala 2 le-a aparținut timp de peste o oră. Înainte ca filmul realizat de intalnire premiera -2copiii și adolescenții cercului sub îndrumarea trainerilor din tabăra de jurnalism <<Ai noștri tineri>>, Larisa Avram, Claudia Nicolau, Doru Ionescu, Bogdan Sterpu și Camelia Banța să fie difuzat pe ecranul de cinema, două dintre “albinuțele” muncitoare, Denisa Sandu și Theona Adomnnoae (14 ani) cu contribuție la partea de montaj (cea mai grea și complicată) au primit fiecare câte o diplomă cu intalnire opremiera-3titlul de Editor Montaj Junior.

Cele 12 minute ale scurtmetrajului au fost trăite intens în întunericul sălii de cinema de fiecare copil din sală. La intalnire premierafinal, în aplauzele publicului prezent, copiii și tinerii din distribuția producției și-au expus părerile, au vorbit despre participarea la filmări, considerând experiența una importantă pentru dezvoltarea lor personală. Este al doilea scurtmetraj pe care cercul de jurnalism Micii reporteri îl realizează, iar, în prezent, copiii se gândesc deja la un lungmetraj.

Desigur, în aceeași seară a fost lansat DVDul Best of B.O.M.D, dar și noua grilă a televiziunii adolescenților. În noul sezon, realizatorii emisiunilor își doresc să fie mult mai buni în ceea ce privește conținutul materialelor difuzate în emisiunile pe care le prezintă.

Un reportaj mai amplu veți putea citi în numărul 80 al ziarului Buzz.

Scurtmetrajul va fi postat pe canalul de youtube Televiziunea Adolescenților. Nu uita să te abonezi aici pentru a fi primul care îl urmărește pe Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *