stire ED
Educație juridică pentru tineri la la Colegiul Economic ” Octav Onicescu”
27 octombrie 2018
trofee
Sărbătoare muzicală la mall cu premii și trofee. Trofeul cel mare a plecat peste Prut!
28 octombrie 2018
Vezi tot

Oră de engleză înlocuită de o oră de lectură la liceul ATL

IMG_20181026_123523

 

Zilele de 25, 26 şi 27 octombrie au fost de sărbătoare pentru elevii şi profesorii liceului “A.T.Laurian” Botoşani. Liceul a ajuns la 159 de ani de la înfiinţare, prilej de a organiza câteva activităţi mai inedite. Vineri, la ora de limbă engleză a clasei a X-a G, grupa coordonată de profesoara Iacob Ionela, a renunţat la ora tradițională, lasându-i pe elevi să citească. În linişte, fiecare elev citea câte o carte în limba engleză.

“Nu a fost nimic premeditat. Provocarea pentru mine, pe care am transformat-o în provocare pentru elevi, a apărut în momentul în care majoritatea elevilor din grupa cu care lucrez mi-au cerut să le împrumut CĂRŢI ÎN LIMBA ENGLEZĂ. Nu aş fi profesor experimentat dacă nu aş profita de această bucurie, nu pot să o numesc ocazie, pentru a dezvolta dorinţa de lectură a elevilor mei. De aici până la a citi în clasă, împreună, nu a mai fost decât un pas mic”

Ne-a spus profesoara de limbă engleză, Iacob Ionela. Această activitate a fost inclusă în proiectul ERASMUS+ cu numele ”ACTIVATE CRITICAL AND CREATIVE THINKING- READ TO LEAD”, care se va desfăşura în anii şcolari 2018-2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *