AFIS Prietenii cărții S Copii
Liceul Pedagogic Nicolae Iorga, în Săptămâna Altfel: Prietenii cărții la Bibliotecă
2 noiembrie 2018
cine globe
Program Cine Globe Botosani 2 – 8 noiembrie
3 noiembrie 2018
Vezi tot

Balul de la ATL: O poveste inspirată după un serial popular printre adolescenți

Liceul_A.T._Laurian

mis si mistyerSâmbătă, 27 octombrie, a avut loc balul Colegiului August Treboniu Laurian, la Casa de cultura a Sindicatelor, tema fiind „la casa de papel”, un serial foarte popular în rândul tinerilor.

Prima probă, cea specială, a constat într-o coregrafie ce avea să introducă spectatorii în tema balului, urmată de proba de zi, unde concurenţii au fost prezentaţi atât individual, cât şi pe perechi, prezentatorii spunând despre aceştia numele, vârsta, greutatea, clasa, motto-ul pe care-l au în viaţă şi pasiunea lor. Adică propria lor prezentare.  Au urmat o serie de momente artistice prezentate de elevii liceului, precum dans şi cântat, pentru a lăsa concurenţii să se pregătească pentru următoarea probă: proba de seară, unde, după cum, ironic, au specificat prezentatorii, „le-a fost testată rapiditatea în mișcare”.

Plini de emoţii şi având cele mai frumoase rochii sau costume, participanţii au dansat vals, juriul analizând fiecare pereche pentru a putea alege câştigătorii. Au urmat o serie de momente artistice, menite să ofere timp juraţilor să delibereze.

În scurt timp s-au anunţat câştigătorii: miss Hăvîrneanu Gabriela si mister Maxim Alexandru, iar la categoria popularitate: perechea numărul opt, moment în care toată sala a aplaudat şi a felicitat pe toţi concurenţii, căci aceştia au câştigat o experienţă de neuitat, urmată, bineînţeles, de un after-party in Irish, unde liceenii au sărbătorit un bal încheiat cu succes.

 

Urmează balul „Colegiului National Mihai Eminescu”, pe 3 noiembrie, desfășurat în același loc, unde bobocii îşi vor confrunta emoţiile pentru a executa un moment artistic deosebit pe tema „Harry Potter”.

Vom reveni cu detalii despre câştigătorii balului si despre momentele artistice în curând!

Autor: Nadia Girugiu, 16 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *