IMG_20181203_203539
Oră de jurnalism european în Săptămâna Altfel la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi
3 decembrie 2018
IMG-20181123-WA0000 (1)
IULIANA BEREGOI, fenomenul adolescentilor din Romania, vinde bilete, la “Lara si Craciunul Jucariilor”, de la Sala Polivalenta – IASI, pe 16 decembrie
7 decembrie 2018
Vezi tot

Ce trebuie să aducă moș Nicolae?

mos nicolaer

6 decembrie este seara mult aș- teptată de copii pentru că vine Moş Nicolae. Ca el să aducă da-ruri, copiii trebuie să fie cuminţi tot anul, iar în seara de 6 decembrie să-și lustruiască ghetuţele. Cadourile lui moș Nicolae nu sunt nici prea mari, nici prea mici, de la fructe (portocale, me- re), pixuri colorate la dulciuri. Tradiţia s-a mai schimbat de când tehnologia s-a dezvoltat. Moş Nicolae aduce copiilor tablete, telefoane și jocuri video. Am vrut să văd cum privesc această nouă tradiție câteva copile de vârsta mea.

Alesia Zbughin: “De obicei Moş Crăciun trebuie să aducă tablete sau telefoane nu Moş Nicolae”

Ioana Scîntei: “Moş Nicolae aduce lucruri mărunte, dar unii copii nu mai au răbdare până la Moş Craciun şi vor să primească daruri mai mari și pe 6 decembrie”

Nora Ştefan: “Moş Nicolae este protectorul săracilor şi îi ajută să se hrănească şi să se bucure cu familia. Copiii de acum sunt mai răsfăţaţi și spiritul sărbătorii a cam dispărut.
Mara Ștefan, 11 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *