mugur copraci
Mai lasă-i, Doamne! Copiii generației actuale au nevoie de profesionalismul lor!
27 decembrie 2018
popup
Culoarea anului în 2019 aleasă de specialiști. Vezi care va fi!
1 ianuarie 2019
Vezi tot

Colegiul Redacțional Buzz a stabilit ideile de acțiune pentru noul an. Toți copiii -reporteri speră la un an cât mai bun!

sedinta

Prima ședință a Colegiului Redacțional Buzz nou ales a avut loc chiar în această săptămână. Noii șefi ai redacției s-au întâlnit pentru a analiza ideile propuse în calitate de candidați în programele electorale, dar și pentru a intra în posesia responsabilităților ce le revin, ca șefi, în anul care urmează. În articolul de față vom puncta doar câteva dintre ideile lansate de șefii noi ai redacției care au fost deja prinse în calendarul de activități.

Vor fi anul viitor petreceri tematice, ateliere de învățare susținute de reporterii mai mari ai redacției pentru juniorii reporteri, seri de filme educative, inclusiv despre jurnalism, desigur, cursurile tradiționale, filmările pentru emisiuni și, nu în ultimul rând, ziarul Buzz.

Copiii își doresc pentru anul următor mai multe reportaje pe teme interesante dedicate vârstei lor. Convinși că era reportajului nu s-a stins, micii reporteri, își doresc ca în 2019 s-o reanime atât în ziar, cât și la emisiunile pe care le fac.

Activitățile propuse sunt multe așa cum s-au obișnuit ei să facă, iar prima concentrare de forțe va fi cu siguranță în luna februarie când Buzz aniversează 8 ani. Deja s-au creionat primele idei urmând ca în curând să le facem publice.  Echipa Buzz urează tuturor botoșănenilor UN AN NOU CÂT MAI BUN și rezultate pe măsura muncii depuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *