popup
Culoarea anului în 2019 aleasă de specialiști. Vezi care va fi!
1 ianuarie 2019
complimente-123rf
Complimentele primite pot deveni stânjenitoare. Vezi cum și de ce!
2 ianuarie 2019
Vezi tot

Filme așteptate în 2019 în cinematografe!

Filme-noi-2019-rambo-5

2019 vine  cu o serie de pelicule pe care unii le asteapta inca din 2018, cand s-au confirmat filmarile. Astfel, cinfililor le sunt promise povești cu super eroi. Iată câteva dintre ele:

Rambo 5 – premiera 2019

Sylvester Stallone revine intr-unul din filmele care l-au consacrat. Un personaj legendar se pregateşte sa revina în actiune. De data aceasta, protagonistul declara razboi unui cartel de droguri mexican, ce o rapeşte pe fiica unui prieten de-al sau.

Alita: Battle Angel – premiera 2019

Battle Angel este povestea Alitei, o tanara cyborg fara amintiri, care realizeaza ca are o cunoastere instinctiva a misterioasei tehnici de arte martiale Panzer Kunst. In încercarea de a-si recapata memoria, Alita strabate tinuturile pustiite ale lumii dominate de prezenta obsedanta a minunatului oras plutitor Tiphares

Clint Eastwood este “Curierul traficanţilor/ Mule”, începând de pe 4 ianuarie, pe ecranele româneşti. Vedeta născută în acelaşi an cu Sergiu Nicolaescu îşi continuă seria de filme în care descrie bătrâneţea eroilor în lumea de azi.

Încă din prima lună a anului, regizorul Lars von Trier are un criminal în serie în centrul peliculei sale “The House That Jack Built”, unde Matt Dillon, Bruno Ganz şi Uma Thurman şi Willem Dafoe ţin capul de afiş.

Tot în ianuarie, Bruce Willis, Samuel L. Jackson şi James McAvoy sunt protagoniştii peliculei “Glass”, cea mai recentă producţie regizată de M. Night Shymalan. Personajul lui Willis şi cel al lui Jackson din “Indestructibilul/ Unbreakable” (2000) se întânesc cu eroul lui McAvoy din “Split” (2016) şi aruncă în aer siguranţa în azilul de boli nervoase în care erau trataţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *