elevi scoala
Fenomenul fake news combătut la școală? Un deputat liberal vrea o nouă materie de studiu pentru elevi! Cum ți se pare?
4 ianuarie 2019
cucuvea
Cucuveaua, aleasă pasărea anului 2019
5 ianuarie 2019
Vezi tot

Preotul Constantin Necula vine la Botoșani în cadrul unei întâlniri, la Casa Sindicatelor

constantin necula

conferinta preot constnatin neculaPe data de 10 ianuarie, preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai cunoscuți pneutr luările sale de poziție în apărarea Bisericii Ortodoxe Român, vine la Botoșani pentru a susține o conferință cu titlul “Tinerii și libertatea – Provocări și soluții”. Organizatorii evenimentului sunt Colegiul Național Mihai Eminescu, Seminarul Teologic Sfântul Gheorghe și Asociația “Dăm viață viselor”.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor începând cu ora 18.00, iar intrarea este liberă. Constantin Necula este teolog, profesor, preot, mirean, duhovnic român. Predă la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu. A făcut studii de specializare la Padova (Italia) si Versailles (Franta), cursuri de specializare în psihologie generală (1997 – 2000), în probleme legate de maltratarea copiilor (2000 – 2001), dependența de alcool și drog (2000) și altele.

Este autor a numeroase studii și articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrări de specialitate, și nu în ultimul rând se află printre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând peste 150 de conferințe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale țării cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele.

Totodată, este prezent la numeroase emisiuni de radio sau televiziune, într-un cuvant, este omul care caută să “răscumpere vremea” ce a primit-o ca dar de la Dumnezeu spre desăvârșire și mântuire, propovăduind și făcând misiune “cu timp și fără timp”, răspunzând astfel, chemării evanghelice și vocației apostolice.
Este mereu prezent pe teren, între tinerii generației sale și a noastre, în școli și licee, între alcoolici ori teribiliști postmoderniști, fiind implicat într-o mulțime de acțiuni. Părintele Necula a militat puternic pentru ora de religie în mai multe emisiuni televizate , articole și interviuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *