bug mafia-2
BUG Mafia, în concert, la Botoșani
3 martie 2019
juriu scena
Trofeul Festivalului “Mărțișor dorohoian 2019” a plecat în Moldova
3 martie 2019
Vezi tot

Defilare de modă pentru femeile cu dizabilități

defilaere moda-24

defilare modaDuminică,  3 martie, a avut loc, în Uvertura Mall, etajul 4 o prezentare de modă pentru femeile cu deficiențe, organizată de asociația „Ridică-te și umblă”, împreună cu asociația nevăzătorilor.

Astfel, pe la ora 13.00, sala era plină cu aproximativ 100 de oameni frumoși, cu suflet bun și, în ciuda greutăților cu care sunt nevoiți să se confrunte zilnic, erau foarte fericiți.  În jur de 25 de doamne și fetițe au defilat cu rochii frumoase, create de designer-ul Andreea Cujba, de la atelierul Velvet Queen.

Pline de entuziasm, susținute de public și cu zâmbetul pe buze s-au dovedit a fi toate concurentele. Spectacolul a fost prezentat și organizat  de Andreea Ursu si Laura Dănilă. Acestea, în timpul defilărilor, spuneau despre pasiunile fiecărei concurente, despre ce le face fericite și despre cât de puternice și curajoase sunt.

Spectacolul s-a încheiat în jurul orei 15.00, cu un moment muzical susținut de  Anastasia Aursulesei, o fetiță de 8 ani, care a interpretat cântecul „Mama”

A urmat împărțirea premiilor: câte un buchet de flori și câte o pungă ce conținea un tricou si o sticlă de suc la fiecare persoană cu deficiențe aflate la activitatea ce a fost un mare succes.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *