57246931_2126349830988557_693263581919051776_n
Expoziție de mașini retro chiar ACUM în parcarea Botoșani
14 aprilie 2019
IMG_4425
Radu Roșu nu vine degeaba la Botoșani:”Va promit că CSM Botoșani va deveni o forță în Divizia A!”
16 aprilie 2019
Vezi tot

CSM Botoșani nu se joacă! Un antrenor cu performante in Italia vine să pregătească echipa în sezonul următor.

FB_IMG_1555309186970

CSM Botoșani anunță că a ajuns la un acord cu antrenorul Radu Rosu, acesta preluând echipa în sezonul următor. Radu este absolvent al cursului Professional Handball Coaching, curs susținut de antrenori precum Xavier Pascual.

„După ani de antrenorat la juniori la Olympia Aprilia – Italia ( in sezonul trecut antrenorul portarilor de la echipa de prima liga SS Lazio) și departe de țară, a venit propunerea prietenului meu Catalin si m-am gândit că poate fi o bună repatriere.
De ce Botoșani ? O prietenie de câțiva ani cu unul dintre jucători (n.r Bogdan Horopciuc CSM Botosani) de anul trecut, cu care am avut plăcerea să colaborez în Italia și o prietenie de o viață cu Catalin Stoleru. Sunt Bicajean și eu și am văzut că avem succes aici la Botosani ( din Bicaz Neamt sunt si Catalin Stoleru presedinte CSM Botosani si Costel Enache fostul antrenor al echipei de fotbal FC Botosani) ,argumente absolut hotărâtoare precum si pentru ca imi doresc sa avansez profesional, si nu in ultimul rand doresc sa contribui la progresul handbalului romanesc.
Cine nu-si doreste realizari pe plan professional ?…insa suntem modesti si personal imi doresc sa creez un nucleu de jucatori de valoare in jurul carora sa crestem jucatori tineri . Și apropo de tineret si de cei trecuți prin sute de războaie, da as vrea un nucleu bazat pe oameni cu experiență, care să fie dornici să la
se loc tinerilor la un moment dat. Copiii și junioriii sunt viitorul, deci trebuie să aducem cat mai multi tineri in special din Botosani pentru a crea o emulatie in jurul echipei, orice antrenor isi doreste sa lucreze cu tineri pentru ca acestia aduc prospetime si entuziasm unei echipe. .
Dragi suporteri botosaneni va indemn sa veniti la sala pentru ca handbalul inseamna spectacol si handbalistii au o viteză în plus cu sala plină , deasemenea va promit ca veti vedea ca CSM Botosani va fi o forta in Divizia A si veti fi mandri de noi.” a declarat acesta.

Bogdan Muraru, fost antrenor și jucător al clubului nostru va rămâne pe banca tehnică a echipei, fiind secundul lui Radu Rosu.

Presedintele clubului, Cătălin Stoleru se declară mulțumit de noul antrenor:

“ In procent de 90% Radu Rosu este antrenorul CSM Botosani cu care am stabilit in mare parte detaliile colaborarii , dar datorita faptului ca inca nu avem definitivat un buget vom finalize discutiile dupa participarea la sesiunile de proiecte de fonduri nerambursabile de la Consiliul Local si Consiliul judetean Botosani . Antrenor second va fi Bogdan Muraru fost jucator si antrenor in sezonul trecut.
Vestile bune vin si din zona sponsorilor ; am inceput discutii cu cativa oameni de afaceri locali din Botosani care doresc sa ni se alature pentru ca repet avem nevoie de un buget stabil pentru a face fata rigorilor Diviziei A , in acest sens speram ca in urmatoarele saptamani sa anuntam colaborarea cu un cunoscut brand local . Cum e si normal handbalul botosanean are nevoie si de sprijinul Primariei, Consiliului Local nu in ultimul rand Consiliului Judetean pentru ca dupa 3 ani am dovedit ca punem pasiune in tot ce facem si dorim sa accesam performanta in handbalul romanesc , dar din pacate fara bani nu se poate. “

Clubul CSM Botoșani ii urează lui Radu Rosu mult succes in cariera și cât mai multe performante pe banca echipei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *