Noi suntem echipa BUZZ

Ioana Matfeev

Redactor-sef


Sunt jurnalist din anul 2003, debutând la un cotidian mare România liberă. Am avut marele noroc să întâlnesc un Mare Om în persoana coordonatorului ediției de Moldova, Dorian Stoianovici. El a fost cel care mi-a pus condeiul de gazetar în mână. Mi-a dat încredere, curaj să continui pentru că am pornit pe drumul acesta fără să am prea multe cunoștințe despre ce presupune meseria aceasta. În 2005 am descoperit munca de radio de care am fost și sunt îndrăgostită. Timpul trecea fără să-l simt în căutarea celor mai frumoase texte pentru vocea din „on air”. Munca de teren însă este de departe sublimul întregului jurnalism. Și asta încerc să-i învăț și pe micii reporteri care formează frumoasa redacție Buzz.

Larisa Simionescu

Redactor-sef-adj


Hei, sunt Larisa si fac parte din redacția ziarului Buzz de la 14 ani, acum având 18 ani împliniți. Am învățat foarte multe în toți acești ani: să scriu o știre, să fac un interviu. Mi-am dezvoltat instinctul de gazetar, în sensul că acum simt ce merită publicat, ce atrage publicul. Recomand tuturor copiilor să facă parte din redacția ziarului Buzz pentru că au numai de învățat. Devin mai spontani, mai naturali, comunică mai bine și, nu în ultimul rând, sunt mai atrași de carte.

Alexandra Ciotir

Secretar general de redacție


Salut! Mă numesc Alexandra și am 14 ani. Sunt la Buzz de 3 ani și ceva. Iubesc ceea ce fac și ceea ce mă învăța Buzz. Pe viitor mă gândesc la o posibila carieră în jurnalism, mai exact în televiziune. Am luat interviuri la multe persoane importante, cum ar fi: Ileana Șipoteanu, Paula Seling, Alina Manole, Sabin Pautza, Matei Vişniec, trupa Maxim, dar și multe alte persoane cunoscute din Botoșani. Sunt o persoana amuzantă, prietenoasă și foarte sinceră. Uneori prin sinceritatea pe care o am ,pentru unii pot părea o persoana rece, dar nu este așa.

Ana Iftodeanu

redactor


Sunt Ana Iftodeanu, imi plac grefele si zorile. Sunt redactor la ziarul Buzz de 2 ani, impliniti chiar pe 26 septembrie si pana acum experienta pe care am acumulat-o m-a schimbat la 180 C. Am 12 ani, si prin proiectele ziarului am intalnit oameni deosebiti, am participat la o gramada de activitati interesante, m-am dezvoltat in familia Buzz.

Karina Todireanu

redactor


Buna.Eu sunt Karina Ioana Todireanu si am 13 ani si 9 luni.Invat la liceul de arta “Stefan Luchian”, deoarece imi place foarte mult muzica. Cant de cand eram foarte mica, adica de la 5 ani. Am participat la multe concursuri de muzica printre care si emisiunea Next Star. Dar muzica nu este singura mea pasiune. JURNALISMUL este o pasiune la fel de mare ca muzica. Cele doua se imbina perfect. Sunt reporter la ziarul Buzz chiar de la inceputurile acestuia. Realizez, lunar, o rubrica despre talente botosanene chiar de la primul numar al ziarului. Ador ceea ce facem al Buzz, deoarece invat sa comunic mai usor si-mi fac multi prieteni. Am multe amintiri legate de acest cerc de jurnalism si sper ca amintirile sa continuie. Sper ca site-ul nostru sa va placa si sa fie un ghid de informatii care sa va foloseasca! Va pup.

Ramona Lupu

redactor


Sunt o bobocică de liceu deja, dar fac parte din rediacția ziarului Buzz încă de când aveam vreo 11 ani, adică din primul an de activitate. Am învățat foarte multe în tot acest timp și pot să spun că mi-ar plăcea să urmez o carieră în televiziune. Îmi place să descopăr oameni frumoși și să ajut oameni nevoiași. Ador animalele. Vă aștept la emisiunea mea care va fi în curând. Mă voi ocupa de ...sănătate.

Lucia Luca

redactor


Buna , sunt Lucia ! Am 12 ani si sunt in clasa a VI a la Liceul Teoretic Grigore Antipa Botosani . Pasiunile mele sunt dansul , muzica , jurnalismul, desingul vestimentar , Make-UP - artist etc. Stiu am multe pasiuni ! Iubesc sa fac interviuri sa cer pareri si sa aflu lucruri noi . BuZz este ca o familie pentru mine. Colectivul este unit. Ioana M. este BO$$-ul nostru si o iubim ! Anul acesta a fost unul super am invatat cum sa fac un reportaj si mai mult alaturi de colega mea Paula Ifrim am reusit sa obtinem locul I la ceea de a doua editie a concurs de reportaje video , Botosani orasul meu drag !

Denisa Sandu

redactor


Am 13 ani, învăț la Școala nr. 11 și sunt o rockeriță. Îmi place mult să scriu și să pictez. Ceea ce fac la Buzz îmi ajută în mod clar: să scriu și să comunic cât mai bine și, dincolo de asta, învăț să mă descurc, particip la evenimente culturale, de divertisment, învăț să discern o informație. E foarte cool aici la Buzz!

Albert Anușca

redactor


Are 8 ani și este unul dintre piticii grupului cu potențial. Prinde repede ce i se spune și îi place să ia interviuri. Este de viitor pentru ziarul Buzz.

Mădălina Brumă

redactor


Hei! Mă numesc Mădălina,am 14 ani,învăţ la Şcoala Gen. Nr. 2 Botoşani şi sunt la Ziarul Buzz din vara anului 2013. Pot spune că Buzz este a doua mea familie, deoarece aici mi-am făcut noi prieteni şi am învăţat ce este munca în echipă. La aceste cursuri de jurnalism şi de comunicare am învăţat cum sa vorbesc corect şi să nu mă mai bâlbâi , am învăţat sa scriu un articol şi să realizez un interviu , dar cel şi cel mai important lucru, am învăţat sa scap de acea frică de a vorbi în public. Deşi fac si basket, am şi şcoală şi teme, ca orice copil, încerc sa îmi organizez timpul astfel încât să le pot face pe toate.Căci dacă vrei, poţi!

Georgiana Mutu

redactor


Sunt Georgiana, învăț la C.N. A.T. Laurian. Sunt în clasa a VIII-a și pe viitor tot aici îmi doresc să studiez. La Buzz am ajuns pentru că mi s-a părut interesant să scrii la un ziar și chiar e. Am învățat să scriu un articol de presă și să iau interviuri. Am scăpat de tracul microfonului și vorbitul în public. Buzz e o lecție de viață!

Paula Ifrim

redactor


Sunt un simplu copil care scrie… Şi îmi place să scriu la acest ziar, îmi place să am acel sentiment de satisfacere când scriu un articol bun, îmi plac oamenii de aici. Numele meu este Ifrim Paula Alexandra şi am 13 ani. Sunt în această redacţie din vara anului 2014. Învăţ la Şcoala Gimnazială Numărul 17 Botoşani şi sunt în clasa a VII –a. Mă simt atrasă de o carieră în jurnalism şi aici am ocazia de a-mi exersa modul de scriere, de a învata cum funcţionează o adevarată echipă. Pe lângă ziar mai am şi alt hobby, să cânt la chitară, dar încă sunt la început. După părerea mea, este bine să faci ceva care ştii că îti place în loc să pierzi timpul.

Ilona Dănilă

redactor


Bună! Eu sunt Ilona. Am 14 ani şi sunt în clasa a IX-a la Colegiul Naţional A.T. Laurian la profilul filologie bilingv-engleză. Sunt redactor corespondent, fiind de la Vorona. Scriu la Ziarul Buzz de trei ani. În aceşti trei ani, mi-am dezvoltat foarte mult vocabularul şi felul de a mă exprima. De asemenea, mi-am îmbunătăţit şi modul de a scrie, ceea ce m-a ajutat enorm la Examenul de Evaluare Naţională. Sunt voluntar la Acţiunea 2012, al cărei mesaj este: ''Basarabia e România!'', deci voi fi văzută des purtând tricolorul la mână.

Teodor Deleanu

foto-reporter


Sunt Teo! La Buzz sunt de mai mult timp, chiar dacă o perioadă am făcut o pauză. Am revenit și acum, la 16 ani, mă ocup de fotografii, de voluntariat, de organizat evenimente împreună cu ai mei colegi mai mari.

Antonia Ațurcănițeie

redactor/corespondent


Am 14 ani și sunt corespondent la ...Dusseldorf. Am ajuns aici cu părinții după ce vreo 2 ani am făcut parte din redacția acestui ziar. Pentru că îmi place foarte mult să scriu, să găsesc subiecte, am continuat să fac parte din echipa Buzz. Scriu despre ce mi se pare interesant aici. Frumoasă lumea Buzz!

Georgiana Anițulesei

reporter


Am 12 ani și am venit la Buzz pentru că am vrut să fac și altceva în afară de școală. Îmi place să scriu și consider că ziarul acesta îmi satisface această plăcere. Deși sunt ceva mai nouă, pot să spun că am avut deja câteva experiențe gazetărești are m-au convins că jurnalismul e o meserie frumoasă. Îmi place să caut subiecte și să am articole în ziar.

Amalia Sandu

reporter


Ma numesc Sandu Amalia-Georgiana, dar prietenii imi spun Geo. Am 14 ani, sunt nascuta pe 30 martie 2001, iar orasul meu natal este Botosani. Activitatile mele preferate sunt desenul si jurnalismul. Iubesc natura si tot ce o inconjoara. Imi place sa fiu creativa si originala in tot ceea ce fac. Iubesc sa ajut oamenii si animalele cat mai des. Domeniul in care as vrea sa lucrez ar fi in politie, dar si in jurnalism.

Sabina Țapu

reporter


Numele meu e Sabina Țapu și am 14 ani, Învăț la școala nr. 17 Botoșani. Îmi place să cânt, să desenez, să scriu articole la ziarul Buzz, sa îmi creez propriile povești, dar cel mai mult să fac fotografii. Îmi doresc să ajung un celebru fotograf, un regizor priceput sau poate un actor de succes. Ascult pop și rock, printre artiștii mei favoriți numărându-se Michael Jackson, Metallica, Scorpions, Pink Floyd, Bucovina, iar mai de actualitate Taylor Swift și Rihanna. Filmul meu favorit este Paper Towns. Cea mai mare parte a timpului liber îmi place să o petrec pe YouTube, unde urmăresc diferiți videobloggeri. În total cam în jur de 20. De aici s-a născut și pasiunea mea pentru cinematografie. Îmi doresc să călătoresc și să fac fotografii. După părerea mea, aceste două lucruri mă caracterizează.

Robertina Ciobanu

reporter


Am venit la ziarul Buzz datorită Denisei, prietenei mele, care m-a convins să mă înscriu. Îmi place că învățăm să scriem, să comunicăm, să fim mai spontani și mai deschiși cu oamenii. Buzz este o comunitate foarte frumoasă.

Anda Vișan

reporter


Am 13 ani, învăț la Școala 11 și îmi place să descopăr subiecte. Buzz m-a făcut să descopăr meseria de jurnalism pe care mi-ar plăcea s-o urmez dacă va fi posibil. Până atunci voi învăța aici să scriu, să fiu un om implicat și activ.

Delia Rusu

reporter


La Buzz am înțeles că dacă nu ești activ și implicat în ceea ce faci, tu pierzi. Mă bucur că fac parte din această frumoasă redacție și deși nu scriu foarte des, recunosc că satisfacția de a-ți vedea semnătura pe un articol e uriașă.

Ana Maria Boghean

reporter


Am 10 ani, dar când am venit la Buzz aveam 8 ani. I-am descoperit pe Facebook și eram foarte foarte timidă. Buzz m-a ajutat să scap de timiditate, să am curaj să vorbesc în public, să scriu un articol și să fiu mai spontană. Abia aștept să începem filmarile pentru rubrica „Pulsul străzii”.

Simina Luca

reporter


Am 10 ani și sunt la Buzz de un an și ceva. Îmi place aici, la Buzz că ne distrăm și învățăm. Facem exerciții de dicție pentru a vorbi cât mai clar, scriem articole, luăm interviuri, împărțim ziarul și mergem în tabere. E super aici la Buzz!

Mario Galan

reporter


Am 10 ani și învăț la Școala nr. 11. La Buzz îmi place pentru că învăț să scriu și să comunic. Pe lângă jurnalism mai practic și dansul. Dans de societate și deja am câteva participări în spectacole. Îmi place foarte mult să îmbina ceste două pasiuni.

Maria Aniței

reporter


Am 11 ani și sunt în clasa a V-a. Am descoperit lumea Buzz participând la concursul Mini Miss&Mister Buzz. Apoi, mi-am dorit să scriu și să devin reporter. Buzz m-a învățat să fiu interesată de evenimentele care au loc în oraș, să vorbesc clar, să nu mă tem de o cameră de filmat și să mă descurc la un interviu. Că-l dau sau mi se ia.

Adelina Vieru

reporter


Sunt la Buzz din primăvara acestui an și deja am câteva articole publicate. Îmi place să iau interviuri și să scriu articole. Mi-ar plăcea să prezint o emisiune într-o zi și să lucrez în televiziune. Buzz mă ajută să scap de emoții în fața camerei, să vorbesc fără bâlbe și să nu mai vorbesc prea repede.

Diana Șubran

reporter


Sunt Didi, așa îmi spun prietenii, și învăț la Liceul Teoretic Nicolae Iorga. Îmi place să cânt și jurnalismul. Cred că pot să le îmbin pe amândouă câtă vreme ambele îmi plac foarte mult. Abia aștept să prezint emisiunea „Dimineața copiilor”.

Alexandra Răileanu

reporter


Am intrat la Buzz pentru că îmi place ideea acestui ziar. Vreau și eu să învăț să scriu articole. Am deja câteva interviuri făcute și sunt sigură că mai am multe de învățat, dar am ambiție și suntn o fire perseverentă. Buzz e o lume frumoasă!

Anca Biciușcă

reporter


Pentru început, mă numesc Anca-Elena. Sunt o fire sociabila, îmi place sa glumesc și sa rad la glumele altora. Când te aflii în preajma mea niciodată nu o sa te plictisești, pentru ca sunt foarte energica și zăpăcita uneori și mereu sunt dispusa sa îi fac pe ceilalți sa rada. Îmi place sa ascult muzica, sa cant, sa dansez. Ador sa scriu poezii pentru ca acolo îmi pot exprima gândurile și sentimentele care mă apasă. M.am înscris la Buzz pentru a afla lucruri noi pe care sa le pun în valoare cu cât cresc mai mult.... Aceasta sunt eu, în câteva cuvinte.

Bianca Postenicu

reporter


Buzz mi se pare un ziar foare popular și e foarte cool să scrii la un ziar de copii. Am dorit să fac parte și eu din această redacție și sper să învăț cât mai multe lucruri frumoase.

Cristiana Pușcașu

reporter


Am intrat la Buzz pentru că îmi place foarte mult fotografia. Și îmi place să fac fotografii la evenimentele la care merg cu Buzz. Sunt mai timidă de fel, dar știu de la colegii mei că Buzz te învață să scapi de emoții. Abia aștept!

Ilinca Pușcașu

reporter


Are doar 8 ani și e unul dintre piticii ziarului Buzz. Este curioasă, are naturalețe (deh, e copil!) îi place să ia interviuri și deși nu are decât câteva luni de când e la Buzz, nu mai are trac de microfon. Îl place să ia interviuri, să facă un standup tv și face progrese de la un interviu la altul.

Ilinca Oroșanu

reporter


Are doar 8 ani și este foarte ambițioasă. Îi place să facă standupuri tv, să ia interviuri și nu mai are trac de microfon. Învață repede ce trebuie să facă pe teren și se simte bine alături de colegii de la Buzz, chiar de cei mai mari.

Diana Mic

reporter


Diana are 8 ani, cântă și îi place și jurnalismul. Îi place să ia interviuri și să fie moderator. Nu mai are trac de microfon și prinde repede ceea ce i se spune să facă

Denis Matei

reporter


Are 8 ani și este unul dintre piticii grupului cu potențial. Prinde repede ce i se spune și îi place să ia interviuri. Este de viitor pentru ziarul Buzz.

Iustinian Murariu

reporter


Are 7 ani și este unul dintre piticii începători. Este un copil atent și perseverent cu exercițiile de dicție pe care le facem, dar și la interviurile din teren.

Melisa Cazacu

reporter


Ma numesc Cazacu Melisa, am 12 ani si sunt eleva in clasa a VI-a la Scoala Gimnaziala nr. 11 din Botosani. Am un frate pe nume David, cu care imi petrec majoritatea timpului liber. In week-end imi place sa ies cu prietenii, sa citesc, si mai ales sa merg la Buzz. De cand m-am inscris am invatat foarte multe lucruri noi, cum ar fi: sa iau un interviu, sa fac un stand-up, sa ma exprim corect si mai ales sa comunic deschis cu publicul. Imi place la Buzz si nu as vrea sa renunt niciodata!

Andrei Săcrieru

reporter


Alexandru Rotaru

reporter


Are 7 ani și citește de la 3 ani. Îi place să fie moderator și are talent pentru o asemenea ipostază. Îi place să ia interviuri. Suntem la început, dar cu muncă multă, îl veți vedea în curând prezentând propria rubrica la televiziunea adolescenților.

Isabela Buhinshi

reporter


Este unul dintre piticii grupului . Este un copil atent și perseverent cu exercițiile de dicție pe care le facem, dar și la interviurile din teren.

Raissa Pătrar-Botusan

reporter


Deși este la început, are deja primul articol publicat în ziarul Buzz pe care l-a scris singură și foarte bine. A scris despre cel mai popular joc printre copii – minecraft. Este frumoasă, vorbește clar și are talent pentru televiziune.

Teodora Lișman

reporter


Sunt Teodora și m-am înscris la Buzz pentru că mi s-a părut interesant să scrii la un ziar și să înveți în același timp. Înveți să comunici, să te exprimi, să fii mai activ și mai implicat. Îmi place aici la Buzz.

Ioana Stoiciuc

reporter


Este nouă în familia Buzz. Îi place să scrie și să pună întrebări. Multe. Important e că are timp să asculte și răspunsul.Are și îi place sădescopere. Motive deci să facă parte din familia Buzz. Are 10 ani și face parte din grupa juniorilor.

Codruț Stoiciuc

reporter


Are 7 ani și îi place să filmeze și să fie ...moderator. Are talent pentru o asemenea ipostază. Îi place să ia interviuri. Suntem la început, dar cu muncă multă, îl veți vedea în curând prezentând propria rubrica la televiziunea adolescenților.