Noi suntem echipa BUZZ

Ioana Matfeev

Redactor-sef


Sunt jurnalist din anul 2003, debutând la un cotidian mare România liberă. Am avut marele noroc să întâlnesc un Mare Om în persoana coordonatorului ediției de Moldova, Dorian Stoianovici. El a fost cel care mi-a pus condeiul de gazetar în mână. Mi-a dat încredere, curaj să continui pentru că am pornit pe drumul acesta fără să am prea multe cunoștințe despre ce presupune meseria aceasta. În 2005 am descoperit munca de radio de care am fost și sunt îndrăgostită. Timpul trecea fără să-l simt în căutarea celor mai frumoase texte pentru vocea din „on air”. Munca de teren însă este de departe sublimul întregului jurnalism. Și asta încerc să-i învăț și pe micii reporteri care formează frumoasa redacție Buzz.

Denisa Sandu

Redactor-sef-adj


Denisa Sandu are 15 ani și este în redacția Buzz din anul 2013. Și-a descoperit în cei patru ani de când este redactor Buzz atât pasiunea de a scrie, cât și plăcerea de a filma. Are calități de lider și o recomandă dorința ei de a fi permanent în actualitate. Când a venit la Buzz, Denisa era imitată de toți colegii pentru "S-ul" ei simpatic, ba chiar, i se spunea la un moment dat S-ul redacției. Astăzi, datorită exercițiilor de dicție, orelor de voice-over, Denisa Sandu a scăpat de acest defect de vorbire, ba chiar o puteți auzi ca voice-over la emisiunea "Jurnalul copiilor". În 2015, Denisa Sandu și-a lansat prima carte intitulată "O fata care ascultă rock", iar doi ani mai târziu, adolescenta câștigă premiul pentru întreaga activitate editorială și tehnică din tabăra de jurnalism "Ai noștri tineri". Doi ani la rând (2016 și 2017), Denisa Sandu este moderator al dezbterii Cafeneaua pubică organizată de Europe Direct Botoșani, la care au participat traducători internaționali. În 2016, Denisa și echipa căreia i-a fost lider câștigă locul I la concursul de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", cu subiectul "Meserii uitate". Un an mai târziu, copila pasionată, astăzi, total de camera de filmat, câștiga premiul al II-lea la același concurs de reportaje pentru un subiect despre tinerii de astăzi și lectura. Reportajul realizat de echipa sa a fost apreciat, în mod special, pentru calitatea imaginii. Din anul 2017, Denisa Sandu prezintă emisiunea "TocȘou Trăsnit' și tot în 2017, lansează o nouă premieră: realizează primul său scurtmetraj, unul dedicată sărbătorii de Crăciun. Este al doilea an în care Denisa Sandu ocupă funcția de redactor -șef adjunct.

Alexandra Ciotir

Secretar General de Redacție


Alexandra Ciotir are 16 ani și face parte din "garda veche" a redacției ziarului Buzz, fiind reporter încă din anul 2012. Poreclită Esca Botoșanilor, Alexandra a reușit în cei cinci ani de activitate gazetărească să surprinsă plăcut printr-o evoluție neașteptat de frumoasă. Dincolo de faptul că la cei 16 ani pe care îi are, reușește să scrie un articol la nivelul unui student la Jurnalism, copila care cucerește pe oricine cu ochii ei de un albastru seducător, are o lejeritate și o naturalețe deosebite în citirea unui prompter. De aici, și porecla amintită! Alexandra Ciotir prezintă de doi ani, lună de lună, emisiunea "Jurnalul copiilor", iar în 2017, chiar și două ediții pe lună. Și-a descoperit talentul de jurnalist în redacția Buzz, și l-a perfecționat aici. Astăzi, după multe ore de dicție, de voice-over, adolescenta are o voce plăcută, clară, curată și este una dintre vocile de bază pentru înregistrările pe care le facem. În anul 2017, Alexandra a participat la două festivaluri de muzica importante: BestPopRock d ela Tg Neamț și Trofeul tinereții de la Amara, cel mai longeviv festival muzical din țară ajuns la a 50-a editie. Participarea la aceste festivaluri a ajutat-o s acumuleze experienta jurnalistica fiind in miezul unor evenimente importante. În 2017, Alexandra este moderator al dezbaterii intitulate "Cafeneaua publică", la care au luat parte traducători internaționali. Este sinceră, tenace, ambițioasă și foarte studioasă. În 2014, la prima ediție a concursului de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", echipa pe care Alexandra a condus-o a câștigat locul I, performanță repetată în anul 2017. Este unul dintre reporterii Buzz participanți la toate edițiile concursului și niciodată nu s-a clasat mai jos de locul III. În 2017, Alexandra a participat pentru prima dată la tabăra de jurnalism "Ai Noștri Tineri", făcându-se remarcată de trainerii invitați, oameni mari de televiziune și radio. A fost a doua clasată, având cea mai bună activitate desfășurată în tabără.

Iosif Pintilie

Președinte Dep. Activități


Mai nou în redacția Buzz, Iosif Pintilie este cunoscut ca unul dintre puținii băieți mai mari dintr-o redacție formată în majoritate din fete. Deși mai nou, asta nu l-a împiedicat pe Iosif să se afirme prin talentul jurnalistic pe care îl are. În 2017, în cadrul taberei de jurnalism "Ai noștri tineri", Iosif Pintilie a primit premiu pentru inteligență scenică, iar asta nu e puțin lucru. Practic, a fost remarcat de trainerii invitați, persoane importante din lumea televiziunii și a radioului pentru ușurința cu care se exprimă, cu care găsește replică și idei pentru aparițiile sale în public. Este pasionat de sport și își dezvolta această plăcere printr-o bogată activitate dedicată jurnalismului sportiv. Realizează emisiunea "BuzzBALL", unde își caută și își contactează singur invitații, își pregătește pe cont propriu sumarul emisiunii, a format un departament al știrilor sportive în cadrul redacției, de unde se vede și calitatea lui de lider. În ziarul Buzz, Iosif deține rubrica "YouKnowVlog" unde prezintă noutăți din lumea vloggingului.. Despre Iosif se mai poate spune că are înclinații jurnalistice serioase și asta se poate constata din faptul că pentru scrierea articolelor n-a avut nevoie decât de câteva sfaturi esențiale pentru a trece de la conceptul de compunere sau eseu la cel de articol. În 2017, Iosif Pintilie participa pentru prima dată la concursul de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", obținând cu echipa din care a făcut parte o mențiune pentru un subiect despre integrarea europeană a României.

Ana Iftodeanu

Vicepreședinte Dep. activități și ass. PR&Comunicare


Ana Iftodeanu are 14 ani și a venit în redacția ziarului Buzz, grație unei activități organizate de Europe Direct Botoșani, la Școala nr 12, unde a învățat, dedicate Zilei Europene a Limbilor Străine, în anul 2014. Are o capacitate intelectuală deosebită, scrie cu lejeritate articole de presă și îi place, în mod special, zona de comentariu. De altfel, în cadrul concursului de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", a și obținut premiu pentru acest gen jurnalistic: editorial/comentariu. A participat trei ediții la rând la concursul de reportaje, obținând două mențiuni, iar în 2017, locul al III-lea, dovedind o evoluție spectaculoasă în realizarea unui material jurnalistic. Are două participări consecutive, în calitate de mic jurnalist, la Festivalul Interrnațional de Muzică Pop Dan Spătaru desfășurat la Medgidia unde și-a dezvoltat într-o bună măsură instinctul gazetăresc. A remarcat și a înțeles în cele patru zile de festival importanța de a fi în priză mereu, de a relata atunci când lucrurile se întâmplă pentru un impact mai mare. A realizat emisiunea "Cooltura muzicală" și dovedește chiar și calități de voice-over având o voce plăcută ușor de lucrat. Unul dintre interviurile cele mai puternice, premiate de Europe Direct Botoșani a fost cel realizat cu scriitorul Mircea Cărtărescu. A fost în anul 2016 moderator al dezbaterii intitulate Cafeneaua publica la care au luat parte traducători internaționali.

Roxana Aiacoboaei

Redactor și PR&Comunicare


Este una dintre cele mai noi reporterițe din redacția Buzz, dar odata ce a descoperit ceea ce poate face, spune că jurnalismul este pasiunea ei și știe sigur, a XII-a fiind, că vrea să dea la Facultatea de Jurnalism. Mai mult, Roxana a declarat recent că va fi întotdeauna un produs Buzzmedia ca o recunoștință a faptului că aici și-a descoperit talentul și calitățile de jurnalist. Scrie cu lejeritatea unui student la Jurnalism, este promptă în trimiterea materialelor pentru ziar, colaborează deja și cu 4botosani.ro unde scrie articole despre comunitatea botoșăneană. Este un om extrem de sincer și corect, are talent jurnalistic, dar și actoricesc, acesta din urmă fiind remarcat la filmările pentru scurtmetrajul realizat de Denisa Sandu. Roxana Aiacoboaei a fost în anul 2017 unul dintre voluntarii de bază în proeictul municipalității "Gal pentru Botoșani' și participă cu drag la evenimentele care au loc în oraș. În 2017, în cadrul Taberei de Jurnalism Ai noștri tineri, Roxana este remarcată pentru activitatea desfășurată și mai mult decât atât, i se spune că are o voce radiofonică, dar și o prezență de ecran. Tot în anul 2017, tânăra câștiga locul I și trofeul la un concurs național de jurnalism.

Karina Todireanu

redactor


Karina Todireanu face parte din garda veche a redacției ziarului Buzz fiind prezentă din 2011, anul în care s-a înființat cercul de jurnalism Micii reproteri. Este una dintre vocile de bază pentru înregistrările pe care le facem, prezintă de peste un an emisiunea "BuzzVIP" și deține încă de la primul număr rubrica ei intitulată "Karina prezintă pe unde promovează tinere talente botoșănene. Este pasionată de jurnalism și muzică, iar în domeniul jurnalismului deține mai multe premii pentru calități de voice-over, dar și pentru standup tv. În 2017, Karina obține un trofeu pentru relatare radio și tot în acest an se clasează pe locul al II-lea la un concurs de eseuri organizat de municipalitate. Este perseverentă, ambițioasă, cunoaște o evoluție și în scriitura jurnalistică, îi place ceea ce face și spune că vrea să facă două facultăți: de muzică și de jurnalism.

Ilona Dănilă

redactor


Ilona Dănilă are 16 ani și face parte din garda veche a redacției ziarului Buzz, devenind reporter după o acțiune desfășurată la școala din Vorona. Din toata gașca de copii care își anunțase participarea la cursurile de jurnalism de la Botoșani, doar Ilona a și purces la drum, făcând naveta aproape săptămânal pentru asta. A cunoscut o evoluție fulminantă reușind să se impună, astăzi, ca o tânără cu talent gazetăresc și actoricesc. Ilona face parte și din trupă de teatru antic Katharsis a Colegiului A.T. Laurian. În anul 2016, pe 1 decembrie, Ilona și-a lansat prima sa carte intitulată "Ploaie de cuvinte" și, tot în același an, primește, în cadrul taberei de jurnalism "Ai noștri tineri", premiul pentru cea mai bună activitate. În 2017, obține trofeul Scriitor în devenire la concursul de reportaje "Botoșani, orașul meu drag". Tot la același concurs, dar în anul 2015, obține împreună cu echipa pe care a condus-o premiul al II-lea pentru subiectul intitulat "Botoșani, orașul domnițelor". Ilona Dănilă prezintă emisiunea "Antiteze" și este apreciată pentru posibilitatea de a susține liber un discurs pe teme diverse.

Paula Alexandra Ifrim

redactor


Paula Alexandra Ifrim este printre cei mai vechi redactori ai ziarului Buzz. Are 15 ani și, în ciuda faptului că este foarte timidă, are o ambiție și o tenacitate aparte dorindu-și mereu să evolueze. Are talent jurnalistic, literar, dar în zona artelor plastice. În cadrul taberei de jurnalism "Ai noștri tineri", Paula a fost remarcat de trainerii prezenți, oameni importanti de televiziune și radio, ca o copilă cu mult talent care trebuie mai mult exploatat și susținut. Paula este unul dintre membrii cercului care a cunoscut o evoluție fantastică în ceea ce privește desfășurarea orelor de voiceover. Scrie foarte bine un text jurnalistic și prezintă emisiunea "Fapte-n ARTE". În 2015, câștigă premiul I la concursul de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", cu un subiecte pe teme europene, iar în 2017, obține la același concurs locul al III-lea. De asemenea, la același concurs, primește un trofeu pentru relatare radio. Adolescenta este foarte ambițioasă și tenace în ciuda timidității puternice care o caracterizează. Și-a demonstrat talentul actoricesc în prima scenetă tv realizată în tabără cu ajutorul trainerilor Larisa Avram (producător TVR) și al actriței Claudia Nicolau (TVR2).

Theona Adomnoaei

redactor


Este cunoscută în redacția Buzz drept "șefa de la mediu", poreclă pe care a primit-o deoarece a făcut parte pentru o perioadă din cercul de mediul al Palatului Copiilor. Dar Theona a fost una dintre cele mai active voluntare în campania de infomare și colectare deșeuri electrice derulată în vara anului 2017 de către reporterii Buzz. Theona este o fire timidă, dar în cadrul redacției s-a dezvoltat extraordinar de mult descoperindu-și calități aparte precum lejeritatea de a scrie un articol și de a prezenta o emisiune, spontaneitatea. Theona este un copil foarte sincer, generos, inimos, tenace și ambițios, îi place regia de montaj și să se implice în activități care îi dezvoltă personalitatea. Prezintă rubrica "Sinteze" din cadrul emisiunii "Antiteze" și face parte din regia tehnică a multor emisiuni realizate pe TeleBuzz.ro. Perseverența și ambiția ei de a reuși au fost remarcate și în cadrul taberei de jurnalism "Ai noștri tineri" de către trainerii prezenți. Este unul dintre reporterii cu cele mai multe articole într-o lună.

Marta Muraru

redactor


Are 11 ani și este redactor al ziarului Buzz de doi ani, dar implicarea și devotamentul ei au propulsat-o rapid în fruntea redacției. Prezintă emisiunea "Dimineața copiilor" și "Jurnalul sportiv", fiind pasionat[ de sport. A obținut în anul 2017 un trofeu pentru relatare radio în cadrul concursului de reportaje "Botoșani, orașul meu drag", iar tot în același an, copila se impune în cadrul taberei de jurnalism Ai noștri tineri, ca unul dintre cei mai activi participanți. Obține un premiu pentru spirit de echipă dovedind o atenție aparte și implicare pentru vizibilitatea activităților desfășurate în tabără. În aproape doi ani de când face parte din redacția Buzz, Marta a învățat să scrie un articol și citește foarte bine un prompter. Este unul dintre redactorii de bază pentru înregistrările audio pe care le facem.

Anca Biciușcă

redactor


Are 16 și este redactor al ziarului Buzz de aproape trei ani. În anul 2017 a fost votată președintele Partidului Albina Muncește, o grupare care are ca scop susținerea și cultivarea obiectivelor Buzz. Dar Anca s-a remarcat în sânul redacției ca un bun organizator. A organizat doi ani la rând concursul de frumusețe din tabără și a fost remarcată mereu ca un bun organizator. În 2017, în cadrul concursului Botoșani orașul meu drag, Anca obține un trofeu pentru relatare radio. Este atrasă deopotrivă de teatru și fotbal, cele două domenii fiind prioritare în zona articolelor despre care scrie în ziar sau pe site.

Amira Maria Macsim

redactor


Este redactor de circa doi ani in redacția Buzz iar în tot acest timp a cunoscut cu o evoluție fantastică în ceea ce privește exprimarea (îmbunătățirea dicției) și a scrierea articolelor de presă. Prezintă rubrica BuzzPress în cadrul emisiunii Dimineața copiilor și în același timp scrie frecvent articole în ziar. Este ambițioasă, perseverentă și dornică să-i ajungă din urmă pe cei cu experiență ceva mai mare.

Raissa Pătrar Botușan

Redactor


Are 12 ani, este în clasa a VI-a și face parte din redacția Buzz încă din clasa a IV-a. Este cunoscută pentru dorința ei de a munci și de a demonstra că poate face față chiar și unui volum mare de muncă. Scrie cu lejeritate un articol, citește mult și prezintă, alături de Marta Muraru și Maria Aniței, emisiunea "Maxime". A obținut în anul 2017 un trofeu pentru relatare radio, iar în 2016, obține trofeul la secțiunea Junior a concursului de reportaje Botoșani, orașul meu drag. Este ambițioasă, tenace și un pic cam timidă. În 2016, obține împreună cu echipa ei locul al II-lea la concursul de reportaje.

Maria Aniței

Redactor


Maria Aniței are 13 ani și a luat contact cu redacția Buzz mai întâi ca participant al concursului Mini Miss și Mister Buzz. Imediat, și-a dorit să intre în redacția Buzz devenind un reporter activ. A obținut împreună cu echipa din care a făcut parte, în anul 2016, locul I la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag și are și a urcat pe podium de fiecare dată la categoria Juniori. Prezintă emisiunea "Maxime".

Gabriel Șobachi

Redactor


Are 11 ani și este redactor și sunetist în redacția Buzz. Deși are doar un an în redacția Buzz, Gabriel reușește să se impună uimitor datorită plăcerii pentru zona de televiziune, radio și jurnalism, în general. În 2017, chiar de la prima lui participare la concursul Botoșani, orașul meu drag, puștiul obține trofeul categoriei Junior pentru cle mai bun standup și interviu realizat. În tabăra de jurnalism Ai noștri tineri, este remarcat ca unul dintre cei mai activi participanți. Gabriel este mereu prezent la evenimente, scrie în ziar și îi place să fie la curent cu evenimentele care au loc în oraș.

Ilinca Oroșanu

Redactor


Are 10 ani, dar face parte din redacția Buzz încă de când avea 7 ani. A făcut parte din prima grupă de pitici organizată în interiorul redacției și a cunoscut o evoluție fantastică. Este foarte bună la realizarea unui standup reușind chiar să vină cu propriile idei. Prezintă rubrica Arta-n culori de la emisiunea Tendințe și în anul2017 participă pentru prima dată la tabăra de jurnalism Ai noștri tineri. Ilinca Oroșanu are deja două participări la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag unde sa obținut medalii frumoase. Are și câteva articole scrise în ziar și s-a remarcat ca unul dintre juniorii cu potențial ai redacției Buzz.

Ilinca Pușcașu

Redactor


Ilinca Pușcașu are 10 ani și ea, ca și Ilinca Oroșanu, face parte din prima grupă a piticilor, astăzi fiind deja la categoria juniori. Un junior de bază căci Ilinca reușește să facă lejer un interviu prin adresarea unor întrebări chiar potrivite. Un interviu pe care l-a realizat pe cont propriu și care ei îi este foarte drag este cel cu Andra Gogan. Ilinca se afla în vacanță la mare cu familia ei și pentru că la hotelul la care era cazată era angajată chiar cunoscuta vloggeriță, Ilinca i-a solicitat un interviu. Copila prezintă împreună cu Gabriel Șobachi rubrica ei Copiii și filmele din cadrul emisiunii Tendințe. A evoluat treptat și în ceea ce privește citirea de pe prompter precum și în exprimarea verbală (dicția).

Mateea Ariciuc

Redactor


Mateea Ariciuc are 10 ani și este reprezentantul juniorilor în cadrul Departamentului de Activități al redacției Buzz. A obținut această calitate ca urmare a implicării puternice în activitățile redacționale. Abia are jumătate de an de când este reporter și redactor al ziarului și televiziunii noastre și trebuie menționat că Mateea face naveta de la Suceava pentru activitățile jurnalistice de la Botoșani. Cu toate acestea, Mateea este remarcată ca unul dintre cei ma activi, cu o prezență telegenică deosebită, în tabăra de jurnalism Ai noștri tineri și obține titlul de Miss tabără în cadrul concursului. Este câștigătoarea unui trofeu la Secțiunea Presă scrisă a concursului de reportaje Botoșani, orașul meu drag, precum și la categoria Juniori a aceluiași concurs. Prezintă rubrica Timp liber din cadrul emisiunii Tendințe și de când a intrat în redacția Buzz are în fiecare număr articole publicate.

Alesia Țurcanu

Redactor


Alesia Țurcanu are 10 ani și este în redacția Buzz din luna mai a anului 2017. Cu toate acestea, Alesia s-a impus foarte bine ca un membru al redacției activ, implicat și cu foarte mult potențial. Prezintă, alături de Mateea, rubrica Timp liber din cadrul emisiunii Tendințe și rubrica Minutul de dicție din cadrul emisiunii Dimineața copiilor. Se pregătește conștiincios iar lucrurile îi ies foarte bine. Are o dicție foarte bună, are carismă și lipici pentru camera de filmat.

Miruna Rusu

Redactor


Miruna Rusu are 10 ani și este redactor Buzz încă de la vârsta de 8 ani venind în redacție ca pitic. Este, alături de Alexandra Ciotir, una dintre simpatiile omului de radio Titus Andrei pe care amândouă l-au întâlnit la festivalul Best PopRock de la Tg Neamț. Au fost prezente ca reporteri ai ziarului Buzz transmitând de la eveniment. Miruna prezintă rubrica "FashionBUZZ" alături de Ioana Crainiciuc din cadrul emisiunii Tendințe și Calendarul lunii din cadrul emisiunii Dimineața copiilor. A prezentat în luna iunie a anului 2017 emisiunea "Jurnalul copiilor" alături de mai consacrata ei colega în ale prezentărilor tv, Alexandra Ciotir și deși vârsta și experiența sunt mici, Miruna s-a pregătit foarte bine pentru a fi la nivelul colegei. Și a fost căci a ieșit una dintre cele mai reușite ediții ale jurnalului de pe TeleBuzz.ro.

Ioana Crainiciuc

Redactor


A venit în redacția Buzz în septembrie 2017, mai întâi fiind cursant al programului BiblioVacanța unde au loc vară de vară, cursuri de jurnalism susținute de reporterii mai mari ai ziarului. Ioana are 13 ani și este în clasa a VII-a și deși este la început, are deja câteva articole publicate. Una din marile ei realizări de până acum este rolul principal în primul scurtmetraj realizat în cadrul cercului de jurnalism. Prezintă rubrica FashionBUZZ din cadrul emisiunii Tendințe și este mereu prezentă la evenimentele care au loc în oraș.

Alexandru Rotaru

Redactor


Alexandru Rotaru are 9 ani, dar a venit în redacția Buzz încă de când avea 7 ani făcând parte din prima grupă de Pitici ai ziarului. El s-a impus foarte bine ca prezentator al emisiunii Dimineața copiilor. Citește pentru vârsta lui foarte bine un prompter și este foarte tenace. Este momentul de acum ca Alex să ne arate și capacitatea lui ca reporter cu articole publicate. Are câteva interviuri realizate și s-a remarcat de câteva ori cu întrebări sclipitoare.

Simina Luca

Reporter


Simina Luca are 12 ani și are circa trei ani de când este în redacția Buzz. Obține premii, ca junior, la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag și este remarcată pentru talentul actoricesc în tabăra de jurnalism Ai noștri tineri. În 2017 debutează cu primul rol într-o scenetă de teatru tv scurt intitulată "Eminescu și Junimea". Este sponantană și naturală. A prezentat rubrica Să descoperim Europa din cadrul emisiunii Dimineața copiilor.

Ioana Ivaș

Redactor


Ioana Ivaș are 9 ani și este în clasa a III-a. Este în redacția Buzz de aproximativ doi ani remarcându-se pentru prezența sa telegenică și dicția foarte bună. Ioana are și câteva articole publicate în ziar demosntrând că are talent jurnalistic. A prezentat până acum diferite rubrici la emisiunea Dimineața copiilor, iar acum prezintă Ceașca de cultură din cadrul aceleași emisiunii.

Iustina Ivașcă

Redactor


Iustina Ivașcă are 10 ani și este în redacția Buzz de aproximativ un an. Prezintă Calendarul lunii, rubrică în cadrul emisiunii Dimineața copiilor și este mereu prezentă la evenimentele din oraș ca reporter. Îi place să pună întrebări și de acum este momentul s-o vedem și cu articole publicate în ziar.

Izabela Buhinschi

Redactor


Izabela Buhinschi are 9 ani și a făcut parte din prima grupă de pitici a redacției. Astăzi, Izabela prezintă rubrica Pastila verde din cadrul emisiunii Dimineața copiilor și are propria rubrică de povești dedicate protecției mediului înconjurător. Practic, își convinge colegii e foarte important să colectăm, nu să aruncăm deșeurile electrice. De altfel, Iza a fost declarată într-unul din numerele ziarului Buzz, drept un reporter verde. Este talentată, are și înclinații actoricești, are o dicție bună și îi place să vorbească.

Mara și Nora Ștefan

Redactori


Nora și Mara Ștefan au 10 ani și sunt gemene. Prezintă emisiunea Tendințe și sunt printre cele mai noi membre ale cercului de jurnalism. Cu toate acestea, fetele au reușit să se impună foarte bine. Au participat pentru prima dată, în anul 2017, la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag, obținând fiecare premii importante. Fac interviuri și chiar reușesc să gândească întrebări potrivite. Așteptăm și intervenția lor cu articole!

Francesca Alupoaei

Reporter


Este reporter Buzz din luna mai a anului 2017 și a demonstrat în timpul scurt de când face parte din redacție ambiție și perseverență. A participat împreună cu echipa din care a făcut parte pentru prima dată la concursul Botoșani, orașul meu drag, obținând mențiune. Reușește să facă foarte bine un standup. O așteptăm de acum mai des cu articole în ziar.

Daria Atodiresei

Reporter


Daria Atordiresei are 10 ani și este în redacția Buzz din luna mai a anului 2017. A participat pentru prima dată la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag reușind să obțină trofeul locului al II-lea, la categoria Juniori, pentru interviul și standupul tv realizat. Participă la evenimentele care au loc în oraș și a demonstrat câteva intervenții bune în timpul interviurilor. Are carismă și potențial pe zona jurnalismului. O așteptam și cu articole în ziar de acum.

Denisa Franț si Iustinian Murariu

reporteri


Denisa Franț are 9 ani, îi place muzica, face și canto de foarte mică, și este pasionată de jurnalism, drept urmare a venit la cursurile cercului nostru. Îi vedea pe copiii de la Buzz pe teren luând interviuri și uite așa a început să -și dorească și ea asta. Astăzi ca membru al cercului de jurnalism, la categoria Pitici, Denisa este mereu surprinzătoare. Are dicție, îi place să vorbească, este foarte creativă și, nu în ultimul rând, a făcut parte din distribuția primului scurtmetraj realizat de noi. Iustinian Murariu (8 ani) este membru al cercului de jurnalism încă de când avea 7 ani. Este timid, dar datorită cursurilor de comunciare și dicție, aparițiilor televizate, puștiul a scăpat mult de tracul inerent de camera de filmat. Este ambițios, perseverent, vesel, citește mult. Drept urmare, Iusti prezintă la emisiunea Dimineața copiilor rubrica Recomand o carte, iar alături de Alexandru și Maria, este invitat permanent al emisiunii "TocȘou Trăsnit".

Paula Zamfirescu

Redactor


Paula Zamfirescu are 10 ani și face parte din redacția Buzz din luna mai a anului 2017. Este o fire mai timidă, dar în ciuda acestui fapt reușește să se impună cu întrebări interesante la interviurile pe care le face. Echipa din care a făcut parte la concursul de reportaje Botoșani, orașul meu drag a câștigat locul al III-lea anul acesta, iar ea o meritată medalie la categoria Junior. Prezintă rubrica "Vibeuri de G-Power" din cadrul emisiunii Tendințe.

Ilinca Furnică

Redactor


Ilinca Furnică este redactor Buzz din vara anului 2017. Este un reporter activ, dornic să cunoască lucruri cât mai multe, este ambițioasă, tenace și mereu cu idei ca să se impună. Prezintă rubrica "Pasiuni în Botoșani" din cadrul emisiunii Tendințe și are câteva interviuri notabile realizate.

Ilinca Suhăreanu

Reporter


Ilinca Suhăreanu are 10 ani și este de aproximativ doi ani în redacția Buzz. Îi place să facă interviuri și chiar s-a afirmat de câteva ori prin întrebările interesante adresate. Are talent literar, imaginație și creativitate.

Maria Doncilă, Raul Pricop

Reporteri


Maria Doncila (7 ani) și Raul Pricop (7 ani) prezintă rubrica "Ghicitoarea lunii". Ambii au venbit cam în același timp la cercul de jurnalism, sunt energici, veseli și vorbăreți. Maria spune permanent că -și dorește îmbunătățirea dicției și este deținătoarea a două rubrici. Pe lângă Ghicitoarea lunii pe care o împarte cu Raul, Maria împarte cu Iustinian și Alexandru, ca invitat, lună de lună, spațiul emisiunii TocȘou Trăsnit.