maxime marta muraru

maxime -Raissa

 

TeleBuzz.ro își îmbogățește, în curând, grila de programe cu încă o emisiune interesantă așa cum v-am obișnuit de aproape doi ani. Emisiunile pe care le facem aici, la TeleBuzz.ro, sunt lecțiile de jurnalism pe care le oferim copiilor care fac parte din cercul de jurnalism Micii reporteri și totodată încercăm prin intermediul lor să promovăm lucrurile de calitate pe care le întâlnim, oamenii frumoși care fac ceva pentru orașul nostru.  Așadar, noua emisiune se va intitula MAXIME și va fi dedicată în mod exclusiv educației.

Dorim să scoatem în evidență maximele din educație fapt pentru care sperăm să avem parte de deschiderea și sprijinul tuturor cadrelor didactice preocupate cu adevărat de îmbunătățirea sistemului educațional. Copii cu rezultate deosebite, nu doar la învățătură, ci și cu pasiuni, calități sau preocupări aparte cu care reușesc să uimească lumea, profesori implicați în proiecte care stimulează creativitatea elevilor, evenimente care reușesc să pună educația botoșăneană în fruntea țării. Este emisiunea care va pătrunde cel mai mult în școli, în cercurile unde se face educație formală sau non-formală. Vom fi printre copiii și tinerii preocupați de un viitor frumos pentru ei. Vom fi acolo unde se întâmplă lucruri grozave pentru educație.maxime-1

Gazda emisiunii va fi Raissa Pătrar Botușan care timp de aproape un an și ceva s-a format ca un bun moderator de televiziune la emisiunea Dimineața copiilor. Acum, ca prezentator al noii emisiunii, Raissa își va descoperi și dezvolta și mai bine, dincolo de calitățile necesare unui prezentator de televiziune obișnuit cu prompterul, și abilitățile reportericești, căci va avea invitați, îi va intervieva, va căuta ea însăși în școli subiecte interesante cu care să vă facem lunile maxim de frumoase. Raissa va fi, însă, ajutată de colegii ei reporteri de la grupa Juniorii mari cu idei, la prezentare, la identificarea, realizarea și prezentarea subiectelor. La prima ediție a avut-o alături pe Marta Muraru de 11 ani pe care o știți, în momentul de față, ca prezentatoare a emisiunii Dimineața copiilor, alături de Alexandru Rotaru.