larisa si florin ciobanuPe Larisa Ailoaie o cunoaștem demult, fie de la spectacolele estivale susținute de grupul Cheia Sol în parc, fie din festivalurile la care a luat parte și s-a întors cu premii făcând cinste județului pe care îl reprezintă. Astăzi, Larisa este o frumoasă adolescentă de 13 ani ce se bucură de primul ei album muzical.

Larisa Ailoaie-2âLansarea proaspătului CD s- a bucurat de un public numeros format din membrii grupului Cheia Sol, părinții și prietenii acestora, din colegii și prietenii tinerei soliste. Intitulat simplul “Cu drag, Larisa”, albumul cuprinde coveruri românești și străine preluate de-alungul timpului de copilă. Larisa ne-a spus care este cel mai frumos cântec de pe acest album, dar ne-a făcut și o frumoasă descriere pentru albumul lansat.

De asemenea, colegii tinerei artiste ne-au spus vorbe frumoase despre ea, iar profesorul de chitară, Florin Ciobanu, cu care a și cântat în spectacolul de lansare găzduit de Grand Irish Pub, a descris-o foarte sensibil.

Vă lăsăm să vizinoați un material cu imagini de la lansarea primului album muzical lansat de Larisa Ailoaie.