adi sina si aza 2Prima seară a festivalului ,, Trofeul Tinereții” Amara  s-a încheiat cu recitatul susținut de Adi Sînă împreună cu tanăra  Gabriela Amzaru sau pe numele ei de șcenă Aza, care, în anul 2015, a caștigat trofeul ,,Tinereții”.

Copii și adoleșcenți dar și oameni în toată varsta, prezenți în public, au cantat, au dansat și s-au distrat preț de mai bine de o oră, alături de cei doi artiști îndrăgiți.

La piesa ,, Buchet de trandafiri”,  reluată de Adi Sînă în formula în care cântă acum de la trupa sa Akcent de acum aproape 20 de ani, oamenii s-au ridicat în picioare, aplaudandu-i minute bune.

Un moment aparte din recital a fost un colaj dedicat muzicii vechi. Adi Sînă i-a zis “Istoria muzicii”. Artistul împreună cu partenera sa de scenă au început cu câteva refrene lansate cu ani în urmă de Dan Spătaru cum ar fi: Drumurile noastre, Țărăncuță, țărăncuță, după care s-au îndreptat spre succesele anilor 2000 mai ales. ,,Ți-am dat un inel”, “Oficial, îmi merge bine”, “Sub pielea mea”, “Vino la mine” (N&D) etc. Tot în cadrul acestui moment muzical interesant au mai fost cântate și câteva teme folclorice cum ar fi  “Cantă cucu-n Bucovina”, ,,Constantine,Constantine” ce au prins foarte bine la public.adi sina autografe

Imediat după recital, cei doi ne-au declarat că sunt încântați de ceea ce au găsit la festival anul acest.

“Mi se pare lăudabil ceea ce se întâmplă aici, ar fi mare păcat să se abandoneze acest eveniment de marcă. Ne-am simțit foarte bine pe scenă, au fost momente uinice pentru amândoi”, a spus Adi Sînă.

Aza, caștigătoarea trofeului în anul 2015, ne-a declarat că “Amara” i-a devenit un fel de casă.

,, Am avut mari emoții în această seară cum am avut și atunci cand am caștigat trofeul în 2015. Practic cand vin la Amara mă simt ca acasă”- ne-a declarat Aza

Cei doi au încheiat prima seară a festivalului după recitalul Oanei Sîrbu, unul la polul opus,  bazat pe multă emoție și sensibilitate.  Și Adi Sînă împreună cu Aza, dar și Oana Sîrbu au fost  asaltați de  spectatori în culise pentru fotografii, autografe și câteva clipe alături de ei.