cristina vasiuPrimul recital din seara a doua a festivalului ,,Trofeul Tinereții”  de la Amara a aparținut îndrăgitei cantărețe Cristina Vasiu. Cunoscută până acum mai mult ca participantă în concurs, dar și de la concursul Eurovision, unde a ajuns până în finală, solista a demonstrat o adevărată forță vocală în recitalul susținut pe scena festivalului unde în 2012 a obținut trofeul.

Artista și-a făcut apariția, sâmbătă, pe șcena de la Amara,  îmbrăcată într-o salopetă de culoare neagră, simplă,  în contrast cu o coafură spectaculoasă. De altfel,  și cei doi dansatori care au intrat cu ea pe șcenă au fost în antiteză prin hainele  purtate. Luiza, tânăra dansatoare, purta pantalonii rupți, iar Mihai, colegul ei de scenă, cămașa ruptă.

Artista a avut un recital de circa o oră,  atat cu melodii romanești, cât și din repertoriul său. Nu au lipsit nici piesele din muzica internațională.

Un moment emoționant a fost atunci cand artista le-a dedicat părinților săi piesa ,,Oameni”, mulțumindu-le pentru încurajările și susținerea arătate.

În recitalul său, Cristina a mai cantat piese de la Rihanna, Jessie J, Sia, artiste pe care le consideră modelele ei alături de Monica Anghel, Nico, Sanda Ladoși cu are a crescut.  Și -a încheiat recitalul cu o melodie populară la care artista, împreună cu cei doi dansatori, au coborat de pe scenă în mijlocul publicului. Ea a fost până acum singura artistă care a părăsit scena pentru a cânta dintre sutele de oameni prezenți la grădina de vară.

cristina vaasiu interviuCu ocazia acestui recital, Cristina Vasiu a anunțat premiera viitorului single intitulat “Să te iubesc un pic” care se va lansa în toamnă.

Pentru Cristina festivalul de la Amara înseamnă foarte mult.

“Am avut emoții, acum, în concert, ca și atunci când am fost concurentă. Am participat de două ori la Amara. Prima dată am luat locul al II-lea și apoi, trofeul”- ne-a declarat Cristina

Recunoaște că festivalurile unde a obținut o mulțime de premii,  au ajutat-o să ajungă la nivelul la care este acum.

 ,, Festivalurile m-au ajutat pentru că am prins multă experiență, am învățat să interacționez cu publicul. A fost munca mea de copil și datorez asta părinților pentru că ei au umblat cu mine peste tot.’‘- ne-a spus artista

În prezent, artista lucrează cu CatMusic România și are mai multe singleuri lansate în colaborare cu acestă casă de producție. Ea speră să ajungă pe viitor un artist internațional.