Eleva Liceului de Artă “Ștefan Luchian” Botoșani a urcat pe podiumul Festivalului Amara Junior, obținând premiul al 2-lea la categoria 13-15 ani.

Colega noastră, Karina Todireanu, în vârstă de 15 ani, a avut parte, vineri, în seara de gală dedicată celor mai mici din concurs, de o mare surpriză: premiul al 2-lea la categoria ei de vârstă, 13-15 ani.

“Nu mă așteptam deloc să câștig la ce concurență a fost. Înainte de a cântă mă abțineam să nu plâng. Premiul acesta înseamnă foarte mult pentru mine pentru că acest festival  este foarte important în țară.”, ne-a declarat Karina Todireanu.

Pentru Karina bucuria de a urca pe scena de la “Amara”cu atât mai mare cu cât aici au urcat cu ani în urmă artiști mari precum Mihaela Runceanu sau Angela Ciochină.

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la acest festival, urcând  pe scena pe care acum mulți ani au pășit și alți artiști celebri.”, a mai spus adolescenta.

Colega noastră ne-a mărturisit că și-ar dori să ajungă și anul viitor la Festivalul Trofeul Tinereții de la Amara, la categoria cea mare a festivalului, 16-26 ani, pentru a reuși să cânte cu orchestra condusă de Ionel Tudor.

Festivalul Trofeul Tinereții de la Amara continuă, astăzi, sâmbătă, cu cea mai mare categorie, 16-26 ani, și va fi transmis pe TVR2 începând cu ora 21:00. Seara de sâmbătă se va încheia cu recitalurile lui Nico și cel al formației Direcția 5.