ilona danilaEchipa emisiunii “Antiteze” este aproape gata să dea startul noului sezon al emisiunii. Așa cum v-ați obișnuit deja, Ilona Dănilă (16 ani), moderatorul emisiunii, va aduce în discuție teme de interes și de actualitate pentru tineri și nu numai, despre societate, probleme care ne afectează, dar și lucruri care ne fac bine de care vrem să ne împiedicăm zi de zi. Alături de Ilona, va fi și în acest sezon, Theona Adomnoae (13 ani), și rubrica THEONAei “Sinteze”.

Theona, unul fidel telespectator al emisiunii “Starea nației” (TVR1), stă, lună de lună, cu ochii în presă, pentru a urmări cum sunt tratate subiectele pe care le abordăm la emisiune. Singură sau cu invitați, Theona va arăta interesul pe care îl arată mass-media noastră unor probleme cu care ne confruntăm. Desigur, din echipa emisiunii face parte Denisa Sandu (15 ani), în calitate de operator imagine și regizor.  Și știți ceva? Își face treaba ca un om mare, dar ssst, nu-i spuneți că v-am spus.

densiaDespre prima ediție a primului sezon, nu spunem nimic, căci vrem să fie o super surpriză pentru toți. Doar că… tinerii au toate motivele din lume să urmărească Antiteze începând cu 15 octombrie.  Pe 14 octombrie, de la ora 10, vă dăm însă întâlnire la lansarea grilei TeleBuzz.ro! Până atunci urmărim promo-ul emisiunii Antiteze și …așteptăm!

Rămânem, la fel ca în sezonul trecut, în Facefood, cea mai cool locație de întâlnire a tinerilor, unde cafeaua este delicioasă. Pentru noi, de când filmăm în Facefood, locația a devenit un fel de casă.  În Facefood nu sunt ospătari, ci niște prieteni care te servesc frumos, care discută cu tine, care au grijă ca timpul tău liber să fie neprețuit. Mulțumim, Francesco Magaldi, pentru susținere și găzduire!