mateea si alesiaÎncepând cu 15 octombrie, TeleBuzz.ro devine platforma online a copiilor și a tinerilor din Botoșani, a copiilor și a tinerilor pasionați de lumea televiziunii. Emisiunile realizate până acum vor fi într-un format îmbunătățit, dar vă propunem și programe noi în care să vă regăsiți. Le vom realiza împreună pentru că așteptăm propunerile și ideile voastre de subiecte pe care să le abordăm, de invitați pe care să-i aducem în emisiuni, de recomandări pe care să le dăm mai departe. Vrem să-ți placă ție!

Una dintre emisiunile noi de pe TeleBuzz.ro  în noua grilă se va numi TENDINȚE și se adresează, în mod special, preadolescenților, adică acei copii ilinca furnicacare au vârste cuprinse între 10 și 12 ani.

Ne propunem o emisiune veselă, dinamică, entuziastă, cu idei cool în toate domeniile de activitate. Vom aborda pasiunile vârstei, activitățile de timp liber ale unui copil la vârsta aceasta, vom vorbi despre modă, miruna si ioanavom afla preocupările tinerei generații.

Emisiunea “Tendințe” va fi prezentată de surorile Mara și Nora Ștefan, ambele de 9 ani (sunt gemene!) iar locația în care vom filma este superba sală de dans a comunității G-Power. Mulțumim, Andrei Vornicu (Ragazzo) pentru susținere și găzduire! Copiii din redacția Buzz sunt deja pregătiți cu rubricile pentru prima emisiune și deja se gândesc la următoarele ediții.  Să înceapă TENDINȚE. Din 15 octombrie, doar la TeleBuzz.ro.