jurnalul copiilor-1“Jurnalul copiilor” rămâne emisiunea de succes de pe TeleBuzz.ro prin intermediul căreia vă ținem la curent cu cele mai pozitive știri din oraș. Este clar că nu suntem noi primii care vă informează, dar suntem poate cei mai sinceri și mai calzi în realizarea știrilor.

De la începutul emisiunii, încă de acum doi ani, scriem știrile sub sloganul “altfel de știri” și asta pentru că la noi vei urmări doar informații care nu jurnalul sportivstresează, care aduc zâmbet, care netezesc chipul. Noi nu alergăm după senzațional, iar ratingul înseamnă pentru noi un public format din oameni curați la suflet, sinceri, care mai cred în iubire, în puterea de a zâmbi gesturilor mărunte dintr-o zi.  Senzaționalul e la ei, noi suntem cu bunul-simț, cu inocența, cu lumina din suflet.

“Jurnalul copiilor ” va aduce în continuare și rubricile consacrate “Invitat la jurnal” sau “Album de familie”. În noul sezon suntem mai aproape de fenomenul sportiv, așa că vă aducem în case și știri la fel de pozitive din sport într-un mini-jurnal sportiv.

Echipa emisiunii e aceeași formată din tineri entuziaști, inimoși și dornici de a îmbrățișa o meserie unică, adica jurnalismul. Alexandra Ciotir (16 ani) și Iosif Pintilie (14 ani) vor fi prezentatorii emisiunii, Denisa Sandu (15 ani) va fi operator imagine și regizor, Theona Adomnoaie (13 ani), asistent regie, Anca Biciușcă (16 ani) și Mădălina Brumă (15 ani) vor prezenta Jurnalul sportiv, Gabriel Șobachi (10 ani) , voice-over.