emisiunea buzzballUna dintre producțiile noi în noul format TeleBuzz.ro este emisiunea “BuzzBALL”, realizată și prezentată de tânărul Iosif Pintilie (14 ani). Emisiunea își propune să vă aducă cele mai noi informații din luma sportului cu balon, de unde și titlul emisiunii. Nu numai că va aduce noutăți din acest domeniu, dar va analiza fenomenul sportiv, vor fi comentate faze interesante din meciurile care au loc la Botoșani indiferent de ramura sportivă, va face cunoștință cu performerii sportului botoșănean.

În prima ediție v-am pregătit un interviu cu antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, dar și o analiză a recentului sezon fotbalistic cu unul dinemisiunea buzz ball busoi reporterii Buzz, un fan înfocat al echipei locale, la doar 11 ani. Anca Biciușcă, cea care va fi co-realizator al emisiunii, va prezenta, lună de lună, un clasament al celor mai buni sportivi botoșăneni.  Luna aceasta, topul emisiunii este dedicat 100% echipei locale de fotbal pentru că filmările s-au petrecut la final de tur.

Cine este fotbalistul lunii, ce așteptări are Costel Enache de la fotbaliști sau cum trăiește un fan al echipei locale de fotbal meciurile FC Botoșani, pe toate le veți putea urmări din 15 octombrie, la TeleBuzz.ro.  Din echipa emisiunii, pe lângă Iosif Pintilie (14 ani), în calitate de realizator și prezentator, Anca Biciușcă (16 ani), realizator și prezentator, Marta Muraru (11 ani), reporter, va face parte și Mădălina Brumă (16 ani), în calitate de operator imagine.