futsal -1Un eveniment mai special a avut loc, sâmbătă, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. “Cupa tăcerii la fotbal în sală” s-a intitulat evenimentul organziat de Asociatia Nationala a Surzilor din Romania-filiala Botosani.

futsal-03

 

Competitia s-a desfasurat pe parcursul intregii zile, dimineata fiind programate meciurile veteranilor iar tinerii, dupa amiaza.  Concursul se organizează in Romania din anul 1990 în fiecare oraș, anul acesta fiind randul municipiului Botosani sa gazduiasca evenimentul.

E interesant sa vezi cum fotbalul, un sport galagios prin galeria care striga neincetat poate si prins de tacere, de linistea jucatorilor si a celor din public.  Un spectacol fotbalistic linistit cum rar ti-e dat sa vezi.

 

Pentru noi, reporterii Buzz, a fost o experienta unica sa stam de vorba cu oameni pentru ca limbajul trupului e atat de bine cunoscut lor, pentru care conteaza gestul si nu vorba. Au fost 8 echipe de veterani și 12 de tineri din toată țara, dar mai multe puteti urmari la jurnalul sportiv in curand pe TeleBuzz.ro.
Articol scris de Marta Muraru-12 ani