Membrii grupului Cheia Sol continuă să pregătească surprize pentru botoșăneni, iar  una dintre ele este cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional “Music for all” ce aduce în acest an mai multe genuri muzicale, dar și o nouă secțiune.

10, 11 și 12 noiembrie, vor fi zilele în care Botoșaniul va simți febra festivalului “Music for all” organizat de Asociația Cheia Sol, aflat la cea de a doua ediție. Începând cu această ediție vor fi mai multe  genuri muzicale, publicul având ocazia să asculte și  pop românesc, și pop internațional, dar și etno pop sau muzică populară.

O altă noutate demnă de semnalat  este secțiune dans introdusă datorită numeroaselor cereri primite de organizatori. Din juriu vor face parte profesori de muzică, compozitori, interpreți, dar și câștigătoarea ediției trecute, Miruna Buză pe care o veți putea urmări și într-un recital pe scena festivalului.

Marele trofeu al festivalului va fi un microfon wireless în valoare de 500 de euro, oferit de Uvertura Mall care de altfel va asigura și spațiul pentru desfășurarea evenimentului. În plus vor fi acordate trofee pentru fiecare categorie de vârstă și la fiecare secțiune, premii și mențiuni pentru toți concurenții, dar și premii speciale oferite de sponsori.

Festivalul este împărțit în mai multe categorii de vârstă, participanții având vârstele cuprinse între 4 și 25 de ani. Vor fi și surprize ca la prima ediție cum ar fi  parada concurenților sau petrecerea festivalului. Prima ediție a festivalului a fost organizată cu finanțare europeană prin intermediul unui proiect derulat de Asociația Cheia Sol în timp ce ediția de anul acesta se va realiza pe resurse proprii. La prima ediție a fost înființată chiar și o trupă internațională formată din tineri din România, Moldova și Ucraina, acestea fiind și țările partenere ale proiectului.